Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pensii 2020. Cat te costa sa iti cumperi ani de vechime pentru pensie

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Cat te costa sa iti cumperi ani de vechime pentru pensie

In Legea pensiilor exista un articol prin care permite unui angajat care doreste sa iasa la pensie, mai repede, sa-si cumpere ani de vechime, pentru a putea beneficia de o pensie intreaga, dar in anumite conditii. Poti cumpara ani de vechime pentru o pensie intreaga in cazul in care un angajat doreste sa iasa la . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR pentru marti, 18 august 2020. Cat costa un Euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 18 august? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar marti, 18 august 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Curs valutar BNR pentru luni, 17 august 2020. Cat costa un Euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 17 august? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar luni, 17 august 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Pensii 2020. Cum incearca Guvernul Orban sa faca bani. Mutarea surpriza

Romanii care nu au realizat stagiul minim de cotizare si care nu primesc pensie de stat vor putea sa-si cumpere sase ani de vechime pana pe 1 septembrie 2021, arata un scenariu de lucru al Guvernului Orban. Pensii 2020. Cum incearca Guvernul Orban sa produca bani. Ce mutare surpriza facen Guvernul Orban incearca sa faca .

Cat costa sa-ti construiesti o casa in 2020. Care e pretul unui proiect pentru o locuinta

Cei care au ceva bani pusi deoparte, dar si cei care viseaza la propria locuinta, sunt curiosi sa afle un pret informativ, inainte sa se apuce e construit. Daca vrei sa afli costurile, asta inseamna ca deja stii exact ce model vrei sa iti construiesti. Pretul unui proiect pentru o locuinta, pretul constructiei unei case .

Pensii 2020. Se schimba regulile pentru pensia de limita de varsta. Ce trebuie sa faca toti cei vizati de noua decizie

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale este unul din putinele ministere din Guvernul Orban, sub conducerea Violetei Alexandru, care pare-se ca incearca sa aduca acele schimbari atat de ncesare, mai ales cand vine vorba de pensionarii din Romania. Cat despre birocratie, prin noul demers anuntat de ministru, se doreste o cat mai simpla abordare si simplificare .

Pensii 2020. Este oficial. Bani mai multi pentru pensionari

Veste buna! Guvernul a facut marele anunt: se dau mai multi bani pentru pensionari. Iata cu cat si de cand vor fi majorate pensiile. Pensii 2020. De cand se dau mai multi bani pentru pensionari Executivul a anuntat ca legea pensiilor a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei. Punctul de pensie a crescut cu .

Cat costa, de fapt, sejururile din Bulgaria. Romanii sunt cei mai fideli clienti

In afara de vacantele in tara, Bulgaria ramane in top 3 destinatii preferate de romani in aceasta vara, avand si avantajul proximitatii, al resorturilor all inclusive si al calitatii plajelor. Cat costa sejururile din Bulgaria Astfel, hotelierii bulgari atrag romani prin discounturile generoase de pana la 40% fata de pretul sejururilor in anii trecuti si .

Cat costa noua Dacia Sandero. Pretul este stabilit. Cand apare

Au aparut imaginile mult asteptate cu noul Sandero, ce urmeaza a fi lansat la Salonul Auto de la Paris. Acest model a ajuns vedeta pietelor vestice in ultimul an, iar noua generatie, transformata si mai mult intr-un venerabil SUV, vine cu dotari inedite. Fanii nu au cum sa nu fie incantati. Cat costa noul Sandero .

Cat costa un kilogram de struguri de soi. Pretul este rusinos

Viticultorii din Vrancea sunt in pragul disperarii! Desi asigura 20% din suprafata viticola a Romaniei, acestia se plang ca au ajuns aproape de faliment din cauza pretului extrem de mic oferit pentru un kilogram de struguri. Pret derizoriu pentru un kilogram de struguri de soi in lipsa interventiei statului, marii procesatori de struguri s-au inteles .

Calin Popescu Tariceanu, nu a stiut sa spuna cat costa un bilet de autobuz

Candidatul ALDE la Primaria Capitalei, Calin Popescu Tariceanu, nu a stiut sa spuna cat costa un bilet de autobuz. El a fost intrebat la Digi24 care este costul unei calatorii, in contextul in care anunta ca unul dintre proiectele sale de candidat prevede gratuitatea transportului in comun, pentru descongestionarea traficului din Bucuresti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )