Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pensii 2020. Cum incearca Guvernul Orban sa faca bani. Mutarea surpriza

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Cum incearca Guvernul Orban sa faca bani. Mutarea surpriza

Romanii care nu au realizat stagiul minim de cotizare si care nu primesc pensie de stat vor putea sa-si cumpere sase ani de vechime pana pe 1 septembrie 2021, arata un scenariu de lucru al Guvernului Orban. Pensii 2020. Cum incearca Guvernul Orban sa produca bani. Ce mutare surpriza facen Guvernul Orban incearca sa faca . continuă pe Playtech

Guvernul Orban, top minciuni si balbe. Procese colective pentru pensii si salarii

Impartirea banilor facuta vineri seara de Guvernul Orban continua sa produca valuri. Asta pentru ca inca sunt dezbateri daca in momentul de fata asistam la un val de minciuni menite sa acopere situatia economica dezastruasa sau daca sunt lacuni mari de cunostinte in randul membrilor cabinetului Orban.

Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii: Cea mai mare crestere

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, afirma ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil, apreciind ca, in cifre absolute, este cea mai mare crestere a punctului de pensie. Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii Am luat o decizie grea. Cresterea punctului de pensie cu 14% si cresterea cu un .

Pensii 2020. Cele mai mari pensii din Romania. Cati bani au castigat in iulie

Topul celor mai mari 20 de pensii de serviciu din MAI, potrivit economica. net. Cinci dintre oameni au luat peste 20. 000 de lei net in luna iulie si aproape 46. 000 dintre beneficiarii pensiilor de serviciu de sub cupola MAI au incasat pensii sub 5. 000 de lei brut lunar, in timp ce aproximativ 25. 000 de oameni au .

TARICEANU: Guvernul Orban trebuie sa plece

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca Guvernul Orban trebuie sa plece, iar urmatorul Executiv sa se ocupe de organizarea corecta a alegerilor. Cred intr-adevar ca Guvernul Orban trebuie sa plece, iar solutia pe care eu o vad este urmatoarea: un premier care sa fie neutru si care sa formeze un guvern de criza, cu o singura misiune: organizarea corecta a alegerilor, considera el, conform news. ro.

Rares Bogdan: Cei din PSD nu au nicio sansa sa darame Guvernul Orban. Motiunea de cenzura e doar un joc de imagine (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan se declara convins ca PSD nu are nicio sansa sa darame Guvernul Orban prin motiunea de cenzura care a fost depusa luni la Parlament. intr-o interventie telefonica in.

Mircea Badea vrea sa faca bani de pe urma Simonei Halep. Cum spera prezentatorul tv sa castige ceva

Asa cum, de curand, va relatam aici, Mircea Badea Mircea Badea este recunoscut pentru micile sale escapade, cand vine vorba de pariurile sportive. Se pare insa ca are noroc castgand sume frumusle la pariurile sportive. Mircea Badea vrea sa faca bani de pe urma Simonei Halep Zilele acestea are locturneul WTA de la Praga, turneu .

Crestere pensii 2020. Orban: in suma absoluta, cred ca e cea mai mare crestere a punctului de pensie! E maximum posibil

Premierul Ludovic Orban insista ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil si ca o majorare cu 40% a pensiilor nu se poate sustine. Pe de alta parte, acesta spune ca este cea mai mare crestere din istoria majorarii punctului de pensie.

Motiunea de cenzura acuza Guvernul Orban de pande-mita generalizata

Motiunea de cenzura elaborata de PSD impotriva Cabinetului Orban poarta titlul Guvernul PNL - De la.

Calin Popescu Tariceanu ataca Guvernul Orban: Politizarea institutiilor publice de catre Guvernul PNL nu se mai opreste!

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a rabufnit la adresa Guvernului Orban, intr-o postare pe Facebook, dupa ce directorul Laserului de la Magurele, cercetatorul Nicolae Zamfir a fost schimbat din functie fara nicio explicatie, iar in locul sau a fost numit chiar cel care il contesta la conducerea institutului.

PSD ar putea depune, luni, motiunea de cenzura. Marcel Ciolacu, mesaj catre guvernul Orban: Ati scapat total situatia de sub control

PSD ar urma sa depuna, luni, la Parlament, motiunea de cenzura impotriva guvernului Orban, potrivit anuntului facut saptamana trecuta de Marcel Ciolacu, liderul interimar al.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )