Libnet.ro
UNICEF

19:30

Pensii 2020. Cu cat vor creste pensiile minime in Romania. Anuntul Guvernului

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Cu cat vor creste pensiile minime in Romania. Anuntul Guvernului

Premierul Ludovic Orban a vorbit luni despre un subiect asteptat de toti pensionarii din Romania: majorarea pensiilor. Legea pensiilor prevede majorarea cu 40% a pensiilor incepand cu luna septembrie a anului in curs, dar premierul evita sa spuna daca legea va fi respectata. Ludovic Orban a vorbit despre majorarea pensiilor intrebat daca Guvernul va lua . continuă pe Playtech

Pensii 2020. E oficial, cresc pensiile de la 1 septembrie. Cati bani vor primi romanii

Pensiile romanilor cresc incepand cu 1 septembrie. Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru a dat asigurari precum ca pensiile vor creste incepand cu 1 septembrie. Aceasta nu a precizat procentul de majorare, ci doar faptul ca sunt mai multe scenarii luate in calcul. Este oficial, pensiile se majoreaza de la 1 septembrie. Cati bani .

Citu: Se va merge pe o crestere a punctului de pensie, bineinteles esalonat. Cu cat vor creste pensiile de la 1 septembrie, decizie politica

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a explicat, vineri seara, ca procentul de crestere al pensiilor va fi stabilit de Guvern, iar decizia este una politica. Indiferent de procentul stabilit, spune Citu, vom acomoda din buget, mai ales ca situatia economica este peste asteptari.

Pensii 2020. Cu cat cresc, de fapt, pensiile luna viitoare - calcule de ultima ora

Pensionarii vor primi in plus cea mai mare suma pe care au primit-o vreodata, anunta ministrul finantelor, in timp ce seful sau, Ludovic Orban, nu este atat de convins de acest fapt. Potrivit legii, pensiile ar fi trebuit sa creasca de la 1 septembrie cu 40%.

Pensii 2020. Vestea anului pentru milioane de pensionari. Se dau bani in plus de la stat

Guvernul Orban nu va majora pensiile cu atat cu cat prevedea Legea Pensiilor. Florin Citu, ministrul de Finante, a anuntat vineri, la finalul sedintei de Guvern, ca pensiile vor fi majorate cu 40%, asa cum prevede legea, dar esalonat, in mai multe etape. Pensii 2020. Este vestea anului pentru milioane de pensionari. Cati bani in .

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Pensiile vor creste. Se fac mai multe scenarii, iar decizia finala va fi luata in baza evaluarii de la Ministerul Finantelor

Pensiile vor creste cu siguranta de la 1 septembrie, sustine Violeta Alexandru, ministrul Muncii, care a precizat ca se fac mai multe scenarii in acest sens si a explicat ca decizia finala va fi luata.

Violeta Alexandru da asigurari ca pensiile vor creste de la 1 septembrie

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru foto), a declarat, luni, la Alba Iulia, ca pensiile vor creste cu siguranta de la 1 septembrie, fara a preciza si procentul de majorare, mentionand ca se fac mai multe scenarii in acest sens.

Pensii 2020. Pensie pentru romanii care muncesc in strainatate. Actele necesare daca vechimea este mai mica de 15 ani

Dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, romanii au plecat in numar mare din tara pentru a munci in strainatate. Ei bine, acestia trebuie sa stie ce acte au nevoie pentru a primi pensie comunitara, cand vor atinge varsta de pensionare. Multi se incadreaza si pentru pensia din Romania, dar si din tara unde au lucrat.

Pensii 2020. Scade varsta de pensionare. Cine iese la pensie mai devreme cu 13 ani si primeste bani in plus

Veste uriasa pentru o anumita categorie de pesnionari. Acestia vor putea iesi cu 13 ani mai devreme, daca vor indeplini anumite conditii dupa ce lista meseriilor ce se incadreaza la conditii speciale de munca a fost largita. Pensii 2020. Scade varsta de pensionare. Cine iese la pensie mai devreme cu 13 ani si primeste bani .

Pensii 2020. Klaus Iohannis a promulgat legea pentru milioane de romani: cine va iesi mai devreme la pensie

Conform unui act normativ promulgat astazi, 3 august, de presedintele Klaus Iohannis, se aduc modificari la Legea Pensiilor pentru o anume categorie de persoane. Conform acestui act normativ vor avea parte de anumite conditii pentru a putea iesii la pensie, relativ, mai repede fata de alte categorii sociale. Persoanele afectate de poluarea miniera, mai devreme .

Cand si cu cat cresc pensiile romanilor! Consilierul premierului Orban a facut anuntul!

S-a aflat cu cat vor creste pensiile romanilor incepand cu data de 1 septembrie. Virgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban, a facut anuntul mult asteptat in urma cu putin timp, la Antena 3.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )