Libnet.ro
UNICEF

08:16

Se dau 2.500 de lei de la Primaria Capitalei pentru aceste persoane. Gabi Firea a facut anuntul in campania electorala

Playtech Playtech,
Se dau 2.500 de lei de la Primaria Capitalei pentru aceste persoane. Gabi Firea a facut anuntul in campania electorala

Primaria Bucurestiului acorda femeilor care sufera de cancer mamar, pentru teste genetice care descopera posibila recidiva a acestei afactiuni, un ajutor in valoare de 2. 500 de lei. Gabriela Firea, actualul Primar, care se afla in campanie electorala pentru un nou mandat, a facut anuntul. Se dau cate 2. 500 de lei de la Primaria Bucurestiului pentru . continuă pe Playtech

Surpriza in cursa pentru Primaria Capitalei. Sondajele nu mint, cine a iesit pe primul loc in preferintele bucurestenilor

Ultimele date din sondajele care arata preferintele bucurestenilor in cursa pentru Primaria Capitalei. Surprizele nu contenesc sa apara! Ce candidati ocupa primele locuri? Sondaj alegeri Primaria Capitalei: Care sunt preferintele bucurestenilor? Surprize, surprize! Lucrurile au luat o intorsatura cum putini s-ar fi gandit, iar zvonul controversat cum ca Nicusor Dan ar fi gay nu a .

Traian Basescu isi depune astazi candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune azi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

Sondaj INSCOP: Nicusor Dan o invinge detasat pe Gabriela Firea in alegerile pentru Primaria Capitalei

Candidatul dreptei Nicusor Dan ar castiga detasat alegerile pentru Primaria Capitalei cu un scor de 46,3%, fata de candidatul PSD, actualul primar Gabriela Firea, care ar obtine doar 38,9%, arata un.

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune astazi candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune duminica, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

Andrei Plesu il sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei. Ce calitati ar trebui sa aiba viitorul edil al Bucurestiului

Filosoful Andrei Plesu a anuntat ca, la fel ca in 2012 si 2016, il va sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei. Plesu a republicat un text mai vechi al sau, adaptat la contextul alegerilor din 27 septembrie.

Gabriela Firea si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Am facut-o cu gandul la bucuresteni! Oamenii sunt cei mai importanti!

Gabriela Firea si-a depus duminica dupa-amiaza candidatura la Primaria Capitalei. Printre ceilelalti pretendenti la fotoliul de primar al Capitalei se mai numara si Nicusor Dan, sustinut de PNL si USR si Traian Basescu, din partea PMP, ultimul intrat in cursa.

Schimbare majora in piata auto din Romania. Cat de mare este cresterea pentru aceste masini

In plina pandemie de coronvirus, in primele sapte luni ale anului 2020, romanii au achizitionat 3. 772 de autoturisme ecologice, in fapt, o majorare a vanzarilor de 3,57% fata de aceeasi perioada din 2019, atunci cand numarul achizitiilor a fost de 3. 642 de unitati. Schimbare majora in piata auto din Romania La data de 31 iulie .

Nicusor Dan, despre situatia de la Primaria Capitalei: Datorii, cheltuieli, bani putini pentru investitii. Atunci trebuie sa te duci catre fondurile europene. Asta e reteta mea (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Generala, a declarat, pentru B1 TV, ca Bucurestiul a avut de rostogolit un imprumut de 500 de milioane de euro, acum circa doua luni, si a reusit in ultima.

Gabriela Firea si-a depus din nou candidatura la Primaria Capitalei

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, si-a depus, duminica, dosarul de candidatura pentru un nou mandat in fruntea Bucurestiului, in cadrul alegerilor locale programate in 27 septembrie, scrie g4media.

Ioan Sirbu si-a depus candidatura la Primaria Capitalei

Ioan Sirbu, sustinut de Alianta PRO Bucuresti 2020, si-a depus, azi, candidatura pentru functia de primar general al Capitalei la Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti, conform Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )