Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pensii 2021. Se schimba legea! Anuntul momentului pentru milioane de pensionari

Playtech Playtech,
Pensii 2021. Se schimba legea! Anuntul momentului pentru milioane de pensionari

Recalculare Pensii 2021. Noua lege a pensiilor ceva intra in vigoare de la 1 septembrie 2021, schimba calculele pentru 5 milioane de pensii. Legea aprobata, inca din 2019, spune Raluca Turcan, va aduce modificari in urmatoarele 18 luni. Pensii 2021. Recalcularea pensiilor incepe in septembrie 2021 Desi se anunta ca nu se va modifica anul . continuă pe Playtech

Ce se va intampla cu Liviu Dragnea anul acesta. Avocata sa a facut anuntul momentului

Vesti bune pentru Liviu Dragnea. Politicianul ar putea iesi din inchisoare mai repede decat se astepta. Avocata lui Dragnea a facut anuntul momentului in lumea politica din Romania. Ce se va intampla cu iubitul Irinei Tanase. Ce se va intampla cu Liviu Dragnea anul acesta Pentru Liviu Dragnea lucrurile par sa se schimbe in viitorul .

Vesti proaste pentru milioane de pensionari. Raluca Turcanu a facut anuntul fatidic

Pensiile in Romania anului 2021 s-ar putea sa nu ajunga la timp la cei peste 3 milioane de pensionari. Conform ministrului Raluca Turcan, s-ar ptuea ca banii sa nu ajunga la timp la cei care-i asteapta in aceasta perioada. Raluca Turcan spune ca bugetul nu acopera cheltuielile cu pensiile Noul buget pe 2021 se pare .

Pensii 2021. Violeta Alexandru, anunt de ultima ora despre scaderea pensiilor romanilor

Fostul ministru al muncii, Violeta Alexandru vine cu un anunt de ultima ora cu privire la pensiile acestui an. Aceasta sustine ca scaderea pensiilor nu este una reala. Explicatiile pe care le da fostul ministru, pune pensionarii pe ganduri. Violeta Alexandru a facut un anunt cu privire la pensii Fostul ministru a sustinut faptul ca .

Klaus Iohannis, mesaj pentru milioane de romani: Asa invingem pandemia

Klaus Iohannis, mesaj pentru milioane de romani: Asa invingem pandemia. Presedintele Romaniei a tinut o conferinta oficiala de presa joi, 11 februarie, in care s-a adresat populatiei, indemnandu-i pe romani sa mearga sa se vaccineze impotriva coronavirusului. Iohannis a declarat ca lupta cu pandemia inca nu s-a incheiat. Klaus Iohannis, mesaj pentru milioane de romani .

Pensii 2021: Doar 81,3% din totalul de 90 de miliarde de lei necesar platii pensiilor provine din contributii. Restul, platit de toti romanii prin bugetul de stat

Bugetul asigurarilor sociale de stat aferent sistemului public de pensii ar urma sa aiba, in acest an, venituri in suma de 90 miliarde de lei, iar 81,3% urmeaza sa se incaseze din contributii de asigurari, potrivit expunerii de motive aferente Proiectului Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2021.

Pleaca de la Survivor Romania 2021. A facut anuntul aseara: Eu nu mai fac fata

Daca recent vorbeam de acuzatii de furt la Survivor Romania, acum au aparut alte probleme. Este adevarat ca nu toti pot face fata provocarilor din concurs. Printre cei care se afla in aceasta situatii este si Alexandra Stan. La ultima difuzare a show-ului, fanii au putut s-o vada pe vedeta clacand. Alexandra Stan are probleme .

Anuntul diminetii pentru toti romanii: mare atentie la aceste masti. S-a aflat cum trebuie, de fapt, purtate

Florin Citu, premierul Romaniei, a explicat ce masca foloseste el. Nu e ca toate celelalte din comert. Pentru cei care n-au bani exista insa o solutie. Odata cu aparitia noilor tulpini,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )