Libnet.ro
UNICEF

18:46

PENSII SPECIALE. Anunt de ultima ora facut de ministrul Muncii: Aceste categorii vor avea acces mai usor la decizii de beneficii speciale

Antena3 Antena3,
PENSII SPECIALE. Anunt de ultima ora facut de ministrul Muncii: Aceste categorii vor avea acces mai usor la decizii de beneficii speciale

Principiul corect al stabilirii pensiilor trebuie sa fie cel al contributivitatii chiar daca unele categorii profesionale au oportunitatea unui acces mai usor la decizii in ceea ce priveste beneficiile speciale la pensie, considera ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru. continuă pe Antena3

Anunt de ultima ora facut de MAI: 44 de accidente, 19 morti, 33 de raniti grav in ultimele 48 de ore

Mesaj de ultima ora transmis de ministrul de Interne, Marcel Vela, dupa accidentul mortal in care a fost implicat Daniel Chitoiu.

LOTO 649. Numerele extrase duminica 29 decembrie 2019. Anunt de ultima ora facut de Loterie

REVELION 2020 DAN NEGRU. Anunt de ultima ora facut de organizatori

Revelionul Starurilor 2020 va aduce in fata telespectatorilor vedete iubite de public, masti spectaculoase in spatele carora se ascund celebritati din diverse domenii, muzica buna si multa voie buna, intr-un spectacol de peste cinci ore. Filmarile pentru cel de-al 20-lea revelion prezentat de Dan Negru, la Antena 1, nu au fost lipsite de intamplari neprevazute.

Anunt de ultima ora! Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, in cazul pacientei arse pe masa de operatie

Anunt de ultima ora! Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, Victor Costache, in cazul pacientei arse pe masa de operatie, duminica trecuta, la Spitalul Floreasca. Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, in cazul pacientei arse pe masa de operatie O pacienta a luat foc pe masa de operatie, duminica trecuta. Incidentul a fost facut public .

Ministrul Muncii: Sistemul actual de pensii este intr-un pericol iminent. Vrem sa crestem contributia la pensiile private

Sistemul actual de pensii publice este intr-un real si iminent pericol, considera ministrul Muncii, Violeta Alexandru, sugerand ca ia in calcul c resterea contributiilor la Pilonul II pensiile private obligatorii).

Ce spune ministrul Muncii despre cresterea varstei de pensionare

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut o serie de precizari legate de o eventuala noua Lege a pensiilor si o posibila crestere a varstei de pensionare, punand accent pe deficientele sistemului actual.

Statul nu ofera parintilor nicio perspectiva de viata de familie usoara, considera ministrul Muncii

Prima solutie pentru criza demografica este cresterea infrastructurii de sprijinire a familiei, de genul creselor si gradinitelor apropiate de locurile de munca, infrastructura care sa faciliteze intoarcerea parintilor in activitatea profesionala dupa ce au copii, a declarat ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii, despre cei care se pensioneaza la 45 de ani: E profund injust. Sunt in plina forma de munca

Situatia in care persoane in varsta de 45 de ani, in plina forma de munca, se pensioneaza din sistemul public si revin sa se angajeze tot in sistemul public este profund injusta, acesta fiind motivul pentru care s-a interzis cumularea pensiei cu salariul de la stat, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii, la spital imediat dupa sedinta de Guvern

Ministrul Muncii a ajuns la spital imediat dupa sedinta de Guvern. Violeta Alexandru a mers de urgenta cu fetita sa la doctor.

Ultima ora de la Digi! Ce noutati le pregateste, din 2020, clientilor. Surpriza uriasa

Digi 124; RCS & RDS le da o veste buna clientilor. Despre ce surpriza este vorba? Ultimele noutati de la Digi24 Digi 124; RCS & RDS, unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de televiziune prin cablu din Romania anunta semnarea unui acord strategic care include lansarea televiziunii HGTV, lider pe segmentul de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )