Libnet.ro
UNICEF

13:45

Pensiile presedintilor Romaniei, taiate de Viorica Dancila. Cati bani vor pierde Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu

Playtech Playtech,
Pensiile presedintilor Romaniei, taiate de Viorica Dancila. Cati bani vor pierde Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu

Proiectul de lege al ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, care prevede impozitarea pensiilor speciale ii vizeaza si pe fostii presedinti ai Romaniei. Daca va primi votul final, atunci Emil Constantinescu, Ion Iliescu si Traian Basescu vor incasa mai putini bani. Proiectul de lege care vizeaza impozitarea pensiilor speciale a fost depus de ministrul Finantelor, Eugen Tedorovici. continuă pe Playtech

Impozitarea pensiilor speciale. Viorica Dancila schimba legea lui Eugen Teodorovici

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Senatul a aprobat proiectul legislativ initiat de Eugen Teodorovici cu privire impozitatea pensiilor speciale, iar Victor Ponta a anuntat ca pensiile militarilor vor fi taiate. Premierul Romaniei a precizat ca legea va fi modificata in Camera Deputatilor, iar pensiile militare nu vor fi afectate. Viorica Dancila schimba legea care .

Viorica Dancila: in ce fel ma voi comporta ca presedinte al Romaniei? Prin respect si prin unitate

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata ca daca va ajunge presedinte la Romaniei, va avea in vedere respectul si unitatea, pentru a nu mai exista dezbinare intre seniori si tineri sau intre diferite ca.

Viorica Dancila sustine ca Luminita Odobescu a votat impotriva lui Kovesi: Imaginea Romaniei ar avea de suferit

Intrebata de Europa Libera cum a votat Luminita Odobescu in Consiliul UE, Viorica Dancila a raspuns: Asa cum am spus, impotriva. Surse diplomatice sustin pentru Adevarul ca Odobescu nu a primit mandat scris din partea MAE, asa cum cere procedura, prin urmare a votat in favoarea Codrutei Kovesi. A contat si telefonul pe care Odobescu l-a primit de la presedintele Klaus Iohannis in aceasta dimineata.

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Fiecare cetatean vede faptul ca presedintele Romaniei a blocat Guvernul (LIVE TEXT si VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat la Sinteza Zilei ca nu evita Parlamentul si asteapta momentul potrivit constitutional pentru a face acest lucru. Nu as vrea sa privim acest conflict asa cum.

Viorica Dancila: Las portofoliul de comisar european pentru ca sunt convinsa ca il voi castiga pe cel de presedinte al Romaniei

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a infirmat intr-o conferinta de presa la Resita zvonurile cum ca urmeaza sa-si pregateasca portofoliul pentru pozitia de comisar european, subliniind cava.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a sustinut-o pe Laura Codruta Kovesi. Daca se adeveresc acuzatiile, Romania va avea de suferit!

Viorica Dancila a explicat de ce a ales sa nu o sustina pe Laura Codruta Kovesi la numirea in functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul Romaniei a precizat ca imaginea tarii va avea de suferit in cazul in care se adeveresc acuzatiile din dosarul deschis pe numele fostei sefe a Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Viorica Dancila nu mai e asa de sigura pe votul Luminitei Odobescu impotriva lui Kovesi: Nu am apucat sa verific, a fost o zi incarcata Daca s-ar adeveri vreo acuzatie la adresa fostei sefe a DNA, ar fi o lovitura pentru Romania

Viorica Dancila spune ca informatia ca reprezentantul Romaniei in COREPER, Luminita Odobescu, ar fi votat pentru Kovesi in ciuda mandatului dat de Guvern este inca neverificata, premierul sustinand ca a avut un program incarcat astazi si ca nu ar fi reusit sa afle cum a votat, de fapt, Odobescu. Anterior, Dancila declarase ca Luminita Odobescu a votat asa cum a spus cu o zi inainte, adica impotriva. De asemenea, premierul a sustinut ca daca s-ar adeveri vreo acuzatie si vreun dosar vizand-o pe fosta sefa a DNA, ar fi o lovitura pentru Romania.

Viorica Dancila: CCR nu ne obliga sa mergem in Parlament, dar mergem oricum. Nominalizarile pentru portofoliile ALDE raman aceleasi Guvernul Romaniei nu sustine candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila sustine ca decizia luata de CCR miercuri nu obliga Guvernul sa se prezinte in Parlament, dar a precizat ca va merge oricum in fata legiuitorilor, in termenul prevazut de legea.

VIDEO Viorica Dancila, aparitie de senzatie la Alba Iulia. Cum a intrat in sala din Casa de Cultura a Studentilor

Weekend-ul 21-22 septembrie pare rezervat turneelor electorale pentru principalii politicieni ai tarii. in timp ce liberalii au mers la Craiova, premierul Viorica Dancila s-a dus sa-si intalneasca sustinatorii din Alba Iulia. Premierul Viorica Dancila a mers, sambata, la Alba Iulia, unde au loc alegeri pentru conducerea organizatiei. Sefa PSD a profitat de moment pentru a-si .

Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost votata ca procuror-sef european

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul spera ca dosarele care sunt acum in spatiul public sa nu se concretizeze, intrucat ar insemna ca Romania va primi o lovitura dura. Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi Sper .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )