Libnet.ro
UNICEF

11:30

Etna a erupt din nou. E cea mai mare eruptie a vulcanului din ultimii ani (VIDEO)

B1 B1,
Etna a erupt din nou. E cea mai mare eruptie a vulcanului din ultimii ani (VIDEO)

Vulcanul Etna din sudul Italiei a erupt din nou marti seara, informeaza La Repubblica. Mai precis, a erupt craterul din partea de sud-est a vulcanului, degajand lava si cenusa. O mica portiune conului. continuă pe B1

Romania, cea mai mare crestere economica din UE in ultimul trimestru din 2020

In ultimele trei luni din 2020, tara noastra a avut cea mai mare crestere economica trimestriala din Uniunea Europeana, inregistrand o crestere de 5,3% fata de al treilea trimestru, in timp ce, la nivelul UE, PIB-ul a scazut cu 0,4%.

FLORIN CITU: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul IV

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul IV, a declarat astazi premierul Florin Citu, la finalul sedintei coalitiei de guvernare, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Cea mai mare piata de flori din Timisoara, distrusa de un incendiu, in ajunul Valentines Day

Cea mai importanta piata de flori din Timisoara, Piata 700, a fost distrusa in noaptea de vineri spre sambata, de un incendiu. Piata de flori a fost mistuita de foc chiar inainte de Ziua indragostitilor, una dintre cele mai bune zile din an pentru florari.

Liderii PNL au validat cea mai mare parte a persoanelor care urmeaza sa ocupe functii de secretari de stat si sefi de deconcentrate

Liderii PNL, reuniti sambata in sedinta Biroului Politic National BPN), au validat prin vot 72 dintre propunerile facute de organizatiile judetene pentru ocuparea functiile de secretari si subsecretari de stat, precum si de sefi de deconcentrate.

Donald Trump promite sa continue sa apere maretia Americii si spune ca procesul din Senat a fost cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria tarii

Fostul presedinte american Donald Trump, achitat sambata de Senatul SUA, care l-a judecat pentru incitare la insurgenta, a promis ca va continua sa apere maretia Americii, relateaza AFP.

A erupt vulcanul Etna. Este cea mai semnificativa izbucnire din ultimii ani VIDEO

Vulcanul Etna din in sudul Italiei a erupt din nou, marti seara, degajand lava si cenusa, relateaza cotidianul La Repubblica, citat de Mediafax.

UPDATE Perchezitii la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: Ancheta vizeaza posibila decontare ilegala a unor medicamente

Politistii si procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 fac perchezitii la Institutul Fundeni din Bucuresti, cel mai mare spital din Romania. Conform procurorilor, ancheta vizeaza posibila decontare ilegala a unor medicamente, iar anchetatorii ridica documente din spital. Reprezentantii spitalului nu au dorit sa faca niciun fel de comentariu pe acest subiect si au precizat ca nu vor oferi presei informatii pe aceasta tema.

Cea mai asteptata veste despre salarii si alocatii. Pensionarii din Romania pot avea o mare surpriza

Este cea mai asteptata veste despre salarii si alocatii. Parlamentarii PSD urmeaza sa depuna in Parlament amendamente la bugetul de stat pentru a se majora alocatiile si pensiile in 2021, a spus purtatorul de cuvant al PSD, pe nume Radu Oprea, dupa sedinta BPN de luni. Cea mai asteptata veste despre salarii si alocatii Putem .

CNCAV: Cea mai varsntnica persoana programata la vaccinare are 102 ani, iar cea mai tanara are 15 ani

Comitetul National pentru Coordonarea Activitatilor de Vaccinare anti-COVID a anuntat cine este cea mai tanara persoana programata pentru imunizata, dar si cea mai batrana. Este vorba despre un barbat in.

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are aproape 103 ani. Ce varsta are cel mai tanar pacient care se va imuniza

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are 102 ani si 7 luni, iar cea mai tanara are 15 ani si 11 luni, au anuntat sambata autoritatile romane.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )