Libnet.ro
UNICEF

20:15

Pentru alegerile din Hancesti au fost deschise 44 de sectii de votare

Adevărul Adevărul,
Pentru alegerile din Hancesti au fost deschise 44 de sectii de votare

Consiliul Electoral de Circumscriptie Electorala a constituit 44 de sectii de votare pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020, in circumscriptia uninominala numarul 38, municipiul Hancesti. Numarul loc a fost stabilit in baza propunerilor primarilor, precizeaza un comunicat de presa al Comisiei Electorale Centrale, citat de IPN. continuă pe Adevărul

Toate drumurile nationale au fost deschise circulatiei. Raman sectoare cu restrictii de tonaj

Ultimele trei sectoare de drum national care mai erau inchise circulatiei au fost deschise, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

VIDEO Drumurile din Dobrogea au fost deschise, cu cateva exceptii. Autostrada Soarelui, circulabila in intregime. Care este prognoza meteo pentru weekend

Circulatia pe Autostrada Soarelui a fost reluata in zorii zilei de vineri, 7 februarie, in intregime. Drumul fusese inchis joi din cauza vremii extrem de nefavorabile.

Probleme imense pentru pensionarii din Romania. Vechimea din cartile de munca, nula

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ce se anunta pentru acestia si de ce nu mai este valabila vechimea din cartea de munca? Problemele varstnicilor incep abia acum. Probleme pentru pensionari: vechimea din cartile de munca, nula Casa Nationala de Pensii Publice a angajat o firma care a scanat 80% din cartile de munca ale .

O asociatie a procurorilor cere Sectiei pentru procurori din CSM sa analizeze si performantele scolare si academice ale candidatilor la conducerea parchetelor in vizor - Bogdan Licu si Gabriela Scutea

O asociatie a procurorilor cere Sectiei pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii sa tina cont si de performantele scolare si academice ale procurorilor propusi la conducerea parchetelor, atunci cand va formula un aviz. Solicitarea este facuta in contextul informatiilor privind performantele scolare si universitare ale procurorului Bogdan Licu, propus numarul 2 in Parchetul General, dar si ale Gabrielei Scutea in ceea ce priveste examenele sustinute de la intrarea in magistratura.

Andrei Nastase explica de ce nu a candidat la alegerile din circumscriptia Hancesti

Presedintele Platformei Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, sustine ca a ales sa nu candideze la alegerile parlamentare noi din circumscriptia Hancesti pentru ca preocuparea sa la moment este consolidarea formatiunii sale si unificarea tuturor fortelor politice democratice pro-europene atat in perspectiva scrutinului de la Hancesti, cat si in perspectiva celui prezidential care, la fel, urmeaza sa aiba loc in acest an, transmite IPN.

Toate drumurile nationale au fost deschise circulatiei

Toate sectoarele de drum inchise din cauza conditiilor meteo au fost redeschise circulatiei, vineri dimineata, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Sondajele PNL pentru alegerile locale vor fi gata pana in 20 februarie. Orban: Obiectivul pe care ni l-am stabilit pentru stabilirea candidatilor de primari este 1 martie

PNL isi stabileste candidatii pentru posturile de primar pana in 1 martie, in conditiile in care sondajele premergatoare desemnarii vor fi finalizate pana in 20 februarie, a anuntat Ludovic Orban,.

Subiectele zilei: Tragediile nu ne-au invatat nimic. Care este situatia spitalelor pentru arsi din tara; Confesiunea artistei japoneze care traieste de 20 de ani in Romania; Scrutinul irlandez: Irlanda unita, Regatul Unit dezbinat?

Diferenta uriasa intre sistemul de sanatate din Romania si cel din Italia. Cum este tratat un pacient cu cancer. O industrie de miliarde de dolari. Cati turisti mai suporta Alpii austrieci?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )