Libnet.ro
UNICEF

23:00

PENTRU NEGOCIERILE DIN CADRUL OMC: Consiliul UE adopta un mandat suplimentar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU NEGOCIERILE DIN CADRUL OMC: Consiliul UE adopta un mandat suplimentar

Consiliul Uniunii Europene a adoptat, astazi, un mandat de negociere pentru a permite Comisiei sa participe la negocierile multilaterale privind comertul electronic, informeaza un comunicat de presa al Consiliului UE. continuă pe Ziarul Bursa

Decanul Facultatii de Stiinte Politice din cadrul SNSPA, apel catre studenti: A vota inseamna a dovedi atat inteligenta participarii, cat si aptitudinea de a cumpani

Conf. univ. dr. Cristian Pirvulescu, decanul Facultatii de Stiinte Politice din cadrul SNSPA, transmite un indemn la vot, un mesaj adresat tuturor studentilor. A vota inseamna a dovedi atat inteligenta.

O grefiera din cadrul Curtii de Apel Iasi s-a aruncat pe geam. Femeia a lasat un bilet de adio

Tragedie in dimineata zilei de vineri, laParchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi. O grefiera s-a aruncat de la etajul doi din cadrul institutiei. Autoritatile au gasit la locul incidentului.

Unde sunt amplasate sectiile de votare pentru romanii din diaspora. Aici poti vota la referendum si europarlamentare

Toti romanii din diaspora vor putea sa-si exprime dreptul de a vota la alegerile europarlamentare si la referendum. in acest articol vei afla unde poti sa votezi daca locuiesti in strainatate si ce acte sunt necesare pentru a ti se permite sa ajungi la urne. Sectii de votare pentru romanii din diaspora: ce drepturi ai [] .

Unde te inscrii pentru voucherele din programul Rabla pentru electrocasnice

Programul Rabla pentru electrocasnice 2019 a fost lansat. Persoanele care doresc sa scape de aparatele vechi televizoare, masini de spalat, aparate de aer conditionat, frigidere si masini de spalat vase) si sa isi achizitioneze unele noi, pot primi un voucher a carui valoare variaza in functie de consumul de curent electric. Rabla pentru electrocasnice 2019 [] .

PENTRU OPERATIUNILE DIN CHINA: Metro se asteapta la cel putin opt oferte

Cel putin opt ofertanti se pregatesc sa depuna oferte pentru un pachet majoritar de actiuni la operatiunile din China ale retailerului german Metro AG, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Alianta USR-PLUS cere demisia Guvernului Dancila pentru cozile din diaspora

Liderii aliantei USR-PLUS au cerut in mod oficial demisia Guvernului pentru proasta organizare de la alegeri care a dus la cozi uriase in diaspora. Ce s-a intamplat azi in diaspora arata ca guvernul trebuie.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, masuri pentru romanii din Diaspora care nu apuca sa voteze pana la ora 21

Romanii din Diaspora au iesit in numar mare la vot, astfel ca s-au format cozi uriase in orase dinBelgia, Italia, Marea Britanie, Germania, Danemarca sauRepublica Moldova. Primul lucru pe .

PROCUROR ANTITERORISM: Nicio revendicare pentru atacul din Lyon

Nu exista nicio revendicare pana acum pentru un atac cu bomba comis, ieri, la Lyon, care a facut 13 raniti, a anuntat, astazi, procurorul francez antiterorism Remy Heitz, citat de Reuters.

Amenzi uriase pentru pozele din cabina de vot. impiedicarea dreptului de a vota se pedepseste cu inchisoarea

Amenda uriasa pentru cei care pozeaza buletinul de vot in timpul exercitarii dreptului la vot duminica, 26 mai. intre 600 si 1000 de lei e amenda prevazuta de lege. Cu aceeasi amenda se pedepseste.

in campania pentru europarlamentare din Italia, temele europene au stralucit prin absenta / Salvini, cu rozariul in mana, conduce in sondaje, M5S vrea mancare sanatoasa iar Berlusconi apropierea UE de Rusia

O campanie electorala minunata, dar care lipseste cu desavarsire. Asa ar descrie unii analisti campania pentru alegerile europarlamentare din Italia. E cu siguranta una din cele mai ciudate campanii din ultimii ani: se vorbeste despre orice, mai putin despre Europa, scrie revista Panorama, facand o analiza a evenimentelor care au marcat saptamanile dinaintea alegerilor din 26 mai. in dezbaterile televizate, analistii si politicienii invitati au vorbit cu precadere despre problemele interne ale tarii si teme populiste cu priza la public, cum ar fi migratia si venitul minim pe economie. Subiectele principale sunt legate de crizele frecvente din interiorul Guvernului, dintre cele doua grupari Liga si Miscarea 5 Stele, aliate la putere, dar adversare in cursa europarlamentara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )