Libnet.ro
UNICEF

20:00

PENTRU OPERATIUNILE DIN CHINA: Metro se asteapta la cel putin opt oferte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU OPERATIUNILE DIN CHINA: Metro se asteapta la cel putin opt oferte

Cel putin opt ofertanti se pregatesc sa depuna oferte pentru un pachet majoritar de actiuni la operatiunile din China ale retailerului german Metro AG, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO VIDEO Venezuela: Cel putin 29 de detinuti au murit in urma unei confruntari cu politia / Rebeliunea a avut ca motiv supraaglomerarea centrelor de detentie

Cel putin 29 de detinuti au murit si 19 politisti au fost raniti vineri in Venezuela in timpul unor confruntari intr-un centru de detentie supraaglomerat din Acarigua, in statul Portuguesa, au anuntat autoritatile, relateaza AFP.

Cel putin opt persoane au murit in urma unor raiduri aeriene in Siria

Cel putin opt persoane, printre care doi copii, au fost ucise joi in nord-vestul Siriei, in urma unor raiduri aeriene ale fortelor guvernamentale, relateaza Mediafax, citand Al Jazeera.

Unde sunt amplasate sectiile de votare pentru romanii din diaspora. Aici poti vota la referendum si europarlamentare

Toti romanii din diaspora vor putea sa-si exprime dreptul de a vota la alegerile europarlamentare si la referendum. in acest articol vei afla unde poti sa votezi daca locuiesti in strainatate si ce acte sunt necesare pentru a ti se permite sa ajungi la urne. Sectii de votare pentru romanii din diaspora: ce drepturi ai [] .

Unde te inscrii pentru voucherele din programul Rabla pentru electrocasnice

Programul Rabla pentru electrocasnice 2019 a fost lansat. Persoanele care doresc sa scape de aparatele vechi televizoare, masini de spalat, aparate de aer conditionat, frigidere si masini de spalat vase) si sa isi achizitioneze unele noi, pot primi un voucher a carui valoare variaza in functie de consumul de curent electric. Rabla pentru electrocasnice 2019 [] .

Alerta in Franta.Cel putin 13 victime, dupa o explozie in centrul orasului Lyon. Parchetul a indicat ca deflagratia ar fi putut fi provocata de un colet-capcana - VIDEO

Cel putin 13 persoane au fost ranite vineri intr-o explozie produsa in orasul Lyon din estul Frantei, au indicat surse concordante citate de AFP si Reuters. Potrivit politiei, explozia a avut loc pe o.

FOTO Ambuteiaj masiv pe Everest: Cel putin alti patru alpinisti au murit

Patru alti alpinisti au murit pe Everest, au anuntat vineri organizatorii expeditiilor, in timp ce ingrijorarile cu privire la supraaglomerarea crestei cresc. Numarul persoanelor decedate in acest sezon pe cel mai inalt munte a crescut la opt, ptrivit AFP.

Alerta in Franta.Cel putin opt victime, dupa o explozie in centrul orasului Lyon. Parchetul a indicat ca deflagratia ar fi putut fi provocata de un colet-capcana - VIDEO

Cel putin sapte persoane au fost ranite vineri intr-o explozie produsa in orasul Lyon din estul Frantei, au indicat surse concordante citate de AFP si Reuters. Potrivit politiei, explozia a avut.

in campania pentru europarlamentare din Italia, temele europene au stralucit prin absenta / Salvini, cu rozariul in mana, conduce in sondaje, M5S vrea mancare sanatoasa iar Berlusconi apropierea UE de Rusia

O campanie electorala minunata, dar care lipseste cu desavarsire. Asa ar descrie unii analisti campania pentru alegerile europarlamentare din Italia. E cu siguranta una din cele mai ciudate campanii din ultimii ani: se vorbeste despre orice, mai putin despre Europa, scrie revista Panorama, facand o analiza a evenimentelor care au marcat saptamanile dinaintea alegerilor din 26 mai. in dezbaterile televizate, analistii si politicienii invitati au vorbit cu precadere despre problemele interne ale tarii si teme populiste cu priza la public, cum ar fi migratia si venitul minim pe economie. Subiectele principale sunt legate de crizele frecvente din interiorul Guvernului, dintre cele doua grupari Liga si Miscarea 5 Stele, aliate la putere, dar adversare in cursa europarlamentara.

PENTRU NEGOCIERILE DIN CADRUL OMC: Consiliul UE adopta un mandat suplimentar

Consiliul Uniunii Europene a adoptat, astazi, un mandat de negociere pentru a permite Comisiei sa participe la negocierile multilaterale privind comertul electronic, informeaza un comunicat de presa al Consiliului UE.

Alianta USR-PLUS cere demisia Guvernului Dancila pentru cozile din diaspora

Liderii aliantei USR-PLUS au cerut in mod oficial demisia Guvernului pentru proasta organizare de la alegeri care a dus la cozi uriase in diaspora. Ce s-a intamplat azi in diaspora arata ca guvernul trebuie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2775 seconds )