Libnet.ro
UNICEF

06:15

HOT! INNA este regizorul celui mai nou videoclip Dame Tu Amor feat. Reik

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! INNA este regizorul celui mai nou videoclip Dame Tu Amor feat. Reik

INNA a lansat o noua piesa pe care o dedica fanilor sai din Mexic si America Latina. Dame Tu Amor este o colaborare cu trupa mexicana Reik, iar videoclipul acestei piese a fost inspirat de pictorita Frida Kahlo, de asemenea, originara din Mexic. Acest videoclip este o premiera pentru INNA pentru ca s-a implicat ca . continuă pe Devorator Monden

People Like Us, cel mai nou videoclip Kelly Clarkson

Dupa ce a cucerit topurile cu single-ul Catch My Breath, Kelly Clarkson revine si lanseaza videoclipul single-ului People Like Us. People Like Us este cel de-al treilea single extras de pe primul album al artistei cu hituri, intitulat Greatest Hits: Chapter One, aparut pe piata muzicala pe 12 noiembrie 2012. Melodia produsa de Greg Kurstin .

Este mandria Armatei Americane. Cel mai nou submarin nuclear de atac al americanilor, dat in folosinta saptamana viitoare

Cel mai nou submarin al marinei militare americane a terminat cu succes testele dinainte de lansare. Este cel mai performant submarin nuclear de atac de care dispune armata americana la ora actuala. Cu toate ca este.

Este mandria Armatei Americane. Cel mai nou submarin nuclear de atac al americanilor, testat cu succes

Cel mai nou submarin al marinei militare americane a terminat cu succes testele dinainte de lansare. Este cel mai performant submarin nuclear de atac de care dispune armata americana la ora actuala. Cu toate ca este.

Ilie Sarbu, despre realizarea celui mai mare drapel din lume: Este un record care ne onoreaza

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a felicitat Antena 3 pentru initiativa pe care a avut-o, aducand Romania in Cartea Recordurilor cu cel mai mare steag din lume. Cand e vorba de tricolor, recordul) isi .

Premierul Ponta, la ridicarea celui mai mare drapel din lume: Felicitari, Antena 3! Sa ai un record mondial e un lucru special

Premierul Victor Ponta a spus luni, dupa ce Romania a intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai mare drapel din tara, ca este un record mondila este un lucru special, cu atat mai mult cu cat acesta se bazeaza.

Antena 3 ridica drapelul! Sute de voluntari au ajutat la intinderea celui mai mare steag din lume

Astazi este ziua cea mare. Antena 3 si fabricadesteaguri. eu le ofera romanilor cel mai mare steag din lume. Uriasul drapel are o lungime de 330 de metri, o latime de 220 de metri si cantareste 5 tone. in.

BBC, Washington Post, Fox News, ABC News, The Guardian - doar cateva din marile site-uri internationale care au titrat RECORDUL celui mai mare steag din lume

Vestea recordului stabilit pe Aerodromul de la Clinceni a facut inconjurul lumii. Presa internationala a anuntat ca in Romania s-a masurat cel mai mare steag din lume. BBC anunta ca Romania a intrat in.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )