Libnet.ro
UNICEF

05:30

Perchezitii n Capitala - 15.000 de persoane din Republica Moldova figureaza cu domiciliul la trei adrese

Hotnews Hotnews,
 Perchezitii n Capitala - 15.000 de persoane din Republica Moldova figureaza cu domiciliul la trei adrese

Politistii fac perchezitii joi dimineata la locuintele unor persoane din Capitala care au facilitat obtinerea de acte de identitate pentru cetateni straini, cerand sume cuprinse intre 150 si 200 de euro de persoana. Astfel, aproximativ 15. 000 de oameni din Repulica Moldova au ajuns sa aiba domiciliul la trei adrese din sectorul 3. continuă pe Hotnews

Republica Moldova si Romnia au initiat negocierile pentru excluderea tarifelor de roaming / Premierul Pavel Filip: Poate reusim sa semnam acest acord pe 22 noiembrie la Bucuresti

Republica Moldova si Romania au initiat negocierile pentru semnarea unui acord interguvernamental care prevede ca cetatenii din ambele state vor putea vorbi la telefon fara a achita tarifele de roaming, un proiect in acest sens fiind aprobat miercuri, 14 noiembrie, de Executivul din Republica Moldova, a anuntat miercuri Guvernul de la Chisinau. Poate reusim chiar in sedinta comuna a Guvernelor din Republica Moldova si Romania, care urmeaza sa aiba loc pe data de 22 noiembrie la Bucuresti, sa semnam acest acord, a precizat premierul Pavel Filip.

Lovitura dura de la UE, pentru Republica Moldova

Parlamentul European avertizeaza Republica Moldova ca ii poate revizui regimul fara vize pentru cetatenii moldoveni. Masura face parte dintr-un proiect de raport privind implementarea Acordului de asociere.

Perchezitii in Capitala la persoane care primeau straini in spatiu contra cost; 15.000 de indivizi figureaza cu domiciliul la trei adrese din sectorul 3

Serviciul Ordine Publica din cadrul Politiei Capitalei si Politia Sectorului 3 desfasoara, joi dimineata, sase perchezitii domiciliare in Bucuresti intr-un dosar privind infractiunile de constituire de grup infractional organizat si fals in declaratii.

Descinderi in Capitala: 15.000 de cetateni moldoveni figureaza cu domiciliul la trei adrese din Bucuresti (VIDEO)

Caz incredibil in Capitala. 000 de cetateni moldoveni locuiesc in trei apartamente. Bineinteles, doar in acte pentru a-si procura astfel carti de identitate romanesti. Pentru buletine, acestia plateau.

Anul trecut a sporit numarul cazurilor de diabet zaharat in Republica Moldova

In anul 2017, la evidenta cu diabet zaharat au fost luate 104. 749 persoane, fata de 96. 651 in 2016, dintre care 428 erau copii. Diabetul zaharat a curmat viata a 400 persoane in anul 2017, fata de 410 in 2016. Datele sunt prezentate de catre Agentia Nationala de Sanatate Publica, in contextul Zilei Mondiale a Diabetului, marcata anual la 14 noiembrie, transmite IPN.

La Strasbourg, Republica Moldova se asociaza cu incertitudine, frustrare, lipsa de incredere in institutiile statului

Reuniti la Strasbourg, reprezentantii puterilor locale si regionale din Europa au relevat ca anularea rezultatului alegerilor primarului general al Chisinaului din 20 mai 2018 a generat incertitudine si frustrare in randul populatiei, lipsa de incredere in institutiile statului.

Cum explica urmasa Vioricai Dancila la Bruxelles afirmatia ca Republica Moldova este granita cu Rusia

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoana, care i-a luat locul Vioricai Dancila in Parlamentul European, sustine ca Rusia este de facto vecina a Republicii Moldova, nu de jure.

Cum explica urmasa Vioricai Dancila la Bruxelles afirmatia ca Republica Moldova este granita cu Rusia. E vecina indirect, chiar daca nu exista puncte de frontiera

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoana, care i-a luat locul Vioricai Dancila in Parlamentul European, sustine ca Rusia este de facto vecina a Republicii Moldova, nu de jure.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )