Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii la suspecti de fraude informatice care actionau in mai multe state europene, dar si in Japonia. Prejudiciul: 12 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la suspecti de fraude informatice care actionau in mai multe state europene, dar si in Japonia. Prejudiciul: 12 milioane de euro

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) efectueaza, duminica, 47 de perchezitii in Bucuresti si alte cinci judete la suspecti de fraude informatice. Prejudiciul in acest dosar ar ajunge la 12 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Pomi care fac mai multe tipuri de fructe. Un corcodus poate produce chiar si 10 soiuri de fructe

Puteti avea o livada sau gradina mult mai bogata, cu mai multe fructe, fara sa fiti nevoiti sa plantati foarte multi pomi fructiferi. Metoda de altoire prin despicatura va permite inclusiv sa obtineti de la un singur arbore mai multe tipuri de fructe, rezultand atfel pomi hibrizi. adevarul. ro va spune cum sa obtineti pomi care fac mai multe tipuri de fructe.

DIICOT: 52 de perchezitii la suspecti de furturi din magazine de lux din mai multe state - surse

Procurorii DIICOT efectueaza 52 de perchezitii in legatura cu o grupare specializata in furturi din magazine de lux din mai multe state, liderul fiind interlopul Adrian Botez, aflat in penitenciar pentru ca a incercat sa-l asasineze pe Dumitru Mironescu, sustin surse judiciare, citate de Agerpres.

Cum instalezi aplicatiile cumparate din AppStore pe mai multe iDevice-uri?

Daca ati investit sume fabuloase de banii in programe, ar fi bine sa stiti cum puteti instala aplicatiile cumparate din AppStore pe mai multe iDevice-uri. Din multe puncte de vedere, cei de la Apple sunt foarte eficienti in a preveni pirateria, cand vine vorba de continutul digital pe care il ofera prin intermediul propriilor magazine [] Cum instalezi aplicatiile cumparate din AppStore pe mai multe iDevice-uri? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Klaus Iohannis: indemn cat mai multe persoane sa se deplaseze folosind bicicleta

Presedintele Klaus Iohannis a postat sambata un mesaj pe profilul sau de Facebook in care indeamna cat mai multe persoane sa se deplaseze pe bicicleta, aratand ca mersul pe bicicleta ne mentine sanatosi, reduce traficul rutier si, implicit, poluarea.

Messi musca din granzii Spaniei. Care sunt marile echipe in poarta carora a inscris cele mai multe goluri

Argentinianul a ajuns la 400 de goluri sub tricoul Barcelonei, iar formatiile impotriva carora a marcat de cele mai multe ori sunt trei dintre echipele de top ale Spaniei.

Gabriela Firea: Exista din ce in ce mai multe semnale ca liberalii vor sa saboteze proiectul de revizuire a Constitutiei

Exista tot mai multe semnale ca PNL vrea sa saboteze proiectul de revizuire a Constitutiei, sustine purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, care catalogheaza drept jenant faptul ca liberalii cer noi.

Marsul biciclistilor a blocat mai multe strazi din capitala

Marsul biciclistilor Vrem un oras pentru oameni a pornit astazi la ora 15:30 din Piata Charles de Gaulle si a blocat mai multe strazi din Bucuresti, in semn de protest fata Primaria Capitalei, responsabila de absenta pistelor pentru biciclisti.

Marsul biciclistilor a blocat mai multe strazi din capitala

Marsul biciclistilor Vrem un oras pentru oameni a pornit astazi la ora 15:30 din Piata Charles de Gaulle si a blocat mai multe strazi din Bucuresti, in semn de protest fata Primaria Capitalei, responsabila de absenta pistelor pentru biciclisti.

Perchezitii in Arges, intr-un dosar cu transferuri de bani pe carduri clonate

Politistii de la Biroul de Combatere a Criminalitatii Organizate, din Bucuresti efectueaza duminica mai multe perchezitii la suspecti de fraude informatice din capitala si din judetele Arges, Ilfov, Bacau Vaslui si Constanta. Prejudiciul creat de grupul infractional suspect este estimat la peste 12 milioane de dolari.

UPDATE: Perchezitii DIICOT la gruparea Academia Infractorilor Romani condusa de interplopul Adrian Botez, zis Tta.Membrii acesteia jefuiau magazine de lux din tari europene si foloseau inclusiv coctailuri Molotov.

Procurorii DIICOT au efectuat peste 52 de perchezitii in legatura cu o grupare specializata in furturi din magazine de lux din mai multe state, liderul fiind interlopul Adrian Botez, zis Tata. Gruparea Academia Infractorilor Romani era constituita militarizat, folosea metodele gruparii sarbe Pantera roz si respecta regula omertei. Membrii acesteia erau antrenati in Romania trei luni si resoectau un regulament scris.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )