Libnet.ro
UNICEF

11:45

Volkswagen ar putea cere despagubiri de la furnizorii de componente, din cauza deficitului de cipuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Volkswagen ar putea cere despagubiri de la furnizorii de componente, din cauza deficitului de cipuri

Volkswagen discuta cu principalii sai furnizori despre posibile solicitari de despagubiri din cauza deficitului de semiconductori, a declarat, duminica, producatorul auto german. continuă pe Ziarul Bursa

Volkswagen ar putea cere despagubiri unor furnizori de cipuri, care au fabrici si in Romania

Grupul auto german Volkswagen ia in considerare posibilitatea de a solicita despagubiri de la furnizorii sai Bosch si Continental, din cauza lipsei semiconductorilor, a anuntat duminica publicatia Automobilwoche, transmite Reuters.

Prima tara care ar putea ramane fara Google: nu este din cauza unui regim autoritar, ci a banilor

Locuitorii unei tari importante ar putea ramane fara posibilitatea de a cauta pe Google, din cauza faptului ca au cerut bani gigantului pentru stirile pe care ti le afiseaza in.

Oana Roman, furioasa din cauza vaccinarii anti-covid-19. Ce a patit Mioara, mama ei

Vedetele, precum toti romanii, schimba diferite stari in aceasta perioada, de la fericire sau nerabdare, pana la indignare. Oana Roman a trait revolta, din cauza faptului ca nu si-a putut programa mama, pe Mioara Roman, la a doua etapa de administrare a serului anti-COVID-19, aceasta facand parte din categoria oamenilor vulnerabili in fata noului virus.

De ce a ajuns Emily Burghelea la spital din cauza iubitului. A avut nevoie de perfuzii

Emily Burghelea a fost prezenta vineri in emisiunea Vorbeste lumea, de la Pro TV, alaturi de iubitul misterios. insarcinata in 7 luni, fosta concurenta de la Bravo, ai stil!, a povestit despre sarcina, pregatirile pentru venirea pe lume ale micutei lor, dar si un moment neplacut din trecut, cand a ajuns la spital din cauza .

Pericol major in Germania din cauza vaccinarii. E anuntul zilei, mii de romani trebuie sa afle

Noua initiativa a autoritatilor germane i-a alarmat pe cetateni. Ce au anuntat oficialii si de ce toata lumea trebuie sa fie extrem de atenta? Mii de romani trebuie sa ia la cunostinta asta. Anuntul alarmant al autoritatilor germane Guvernul german a declarat ca se pregateste de posibile atacuri in centrele de vaccinare. Din pacate, aceste .

Italia ia masuri impotriva Pfizer si AstraZeneca din cauza intarzierilor de livrare a vaccinurilor

Italia va lua masuri legale impotriva companiilor Pfizer si AstraZeneca din cauza intarzierilor in livrarea de vaccinuri anti-Covid, a spus ministrul de Externe, Luigi Di Maio.

Alexandra Stan, momente tulburatoare la Survivor Romania. Criza de plans din cauza dramei pe care a trait-o

Alexandra Stan a avut parte din nou de momente crunte in cadrul show-ului Survivor. Aceasta a inceput sa planga in hohote in timpul unei probe extreme in care anterior una din colegele sale s-a ranit. Despre ce e vorba si cum s-a petrecut totul? Alexandra Stan, in lacrimi! Momente tulburatoare la Survivor Romania Cunoscuta cantareata .

EXCLUSIV Claudia Patrascanu a innebunit din cauza lui Gabi Badalau. Mesajele halucinante trimise Biancai Dragusanu

Dupa anuntul casatorieri dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, Claudia Patrascanu a luat razna. Claudia a inceput sa i dea Biancai zeci de mesaje, care mai de care, mai dure si pline de acuzatii. Bianca Dragusanu asaltata de fosta sotie a lui Badalau Desi in al noualea cer, dupa cererea in casatorie, Bianca Dragusanu se .

Suedia isi inchide granita cu Norvegia din cauza mutatiei britanice a coronavirusului

Suedia a anuntat duminica inchiderea temporara a frontierei sale cu Norvegia, din cauza mutatiei britanice a coronavirusului SARS-CoV-2 ce a determinat instituirea unui lockdown in zona capitalei norvegiene Oslo.

EXCLUSIV Carmen de la Salciua, criza de nervi din cauza lui Culita Sterp. Ce i-a facut la nunta: Iata ca am avut dreptate

Vestea ca iubita lui Culita Sterp, Daniela, este insarcinata a agitat si mai mult apele in jurul Faimosului de la Survivor Kanal D) care, in spatele unei atitudini joviale si de baiat bun, nu a ezitat in trecut sa isi insele sotia, pe Carmen de la Salciua, cu actuala partenera de viata, dar si cu .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )