Libnet.ro
UNICEF

05:15

Pericol pe teren, la Australian Open. Tot mai multe jucatoare cad secerate. Pozitia organizatorilor

Playtech Playtech,
Pericol pe teren, la Australian Open. Tot mai multe jucatoare cad secerate. Pozitia organizatorilor

Primul Grand Slam al anului a luat startul pe 20 ianuarie, dar mai multi sportivi sunt nemultumiti de faptul ca nu pot juca in conditii optime din cauza calitatii precare a aerului si a fumului toxic produs de incendiile de vegetatie. in calificari, o sportiva a cazut pe teren si a fost nevoita sa abandoneze . continuă pe Playtech

Australian Open, cele mai importante stiri dupa prima zi: Ce a facut Djokovici si de unde au venit marile surprize

Primul Grand Slam al anului a inceput in noaptea de duminica spre luni si deja a furnizat o serie de rezultate neasteptate.

Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open. Fanii au reactionat imediat

Turneul de Grand Slam, Australian Open, a inceput si avem cateva surprize. Fostul numar 1 WTA, Simona Halep, inainte de primul meci, a avut timp si de putina relaxare. Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open Cu mai putin de 24 de ore, inainte de startul la Australian Open 2020, .

Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open. Singura jucatoare care ar putea sa o elimine din turneu

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, de la ora 10:00 in turul 1 la Australian open, primul Grand Slam al anului. Specialistii considera ca sportiva din Statele Unite ale Americii are mari sanse sa o elimine pe Halep, unii dintre ei mizand chiar pe victoria americancei. Jennifer Brady este adversara Simonei Halep din turul 1 .

Bouchard, invinsa in finala calificarilor de o italianca. Am ajuns la anorexie. A trebuit sa ma rup de tenis |Povestile Australian Open 2020

Martina Trevisan este una dintre cele sase jucatoare care si-au castigat, vineri, biletul de acces pe tabloul principal de la Australian Open. Face valuri in Italia, dupa ce a invins-o in ultimul tur al calificarilor pe Eugenie Bouchard, candva a cincea jucatoare a lumii mai precis intr-un 2014 reper pentru cariera sa, ramas ca un detaliu estompat pe fundalul a sute de pictoriale provocatoare).

Australian Open: Debut dificil pentru Ashleigh Barty; Naomi Osaka, Serena Williams si Caroline Wozniacki, in turul doi (Rezultatele zilei)

Ashleigh Barty 1 WTA) nu a avut parte de un debut lejer la Australian Open, australianca fiind nevoita sa revina de la 0-1 la seturi in confruntarea cu Lesia Tsurenko 120 WTA). Liderul mondial a evitat o mare surpriza, adjudecandu-si urmatoarele doua seturi si obtinand calificarea in turul al doilea 5-7, 6-1, 6-1). Au mai trecut in runda urmatoare jucatoare precum Naomi Osaka, Petra Kvitova, Serena Williams, Petra Martic, Caroline Wozniacki sau Sofia Kenin.

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal de la Australian Open

Romania are acum patru jucatoare pe tabloul principal feminin de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi - Cu ce jucatoare de mare perspectiva va juca

Sorana Cirstea 74 WTA) s-a calificat, luni, in turul doi de la Australian Open, jucatoarea noastra reusind sa o invinga, scor 6-2, 7-65), pe Barbora Strycova Cehia, 34 WTA).

Australian Open: Sorana Cirstea va debuta luni

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul primei zile a Grand Slam-ului de la Melbourne, iar Sorana Cirstea este singura jucatoare din Romania care va evolua luni.

Australian Open: Monica Niculescu, pe tabloul principal de la Melbourne

Romania a ajuns sa aiba patru jucatoare pe tabloul principal de la Australian Open, dupa ce Monica Niculescu 128 WTA) a trecut in ultimul tur al calificarilor de elvetianca Stefanie Voegele, locul 117 WTA.

Sorana Cirstea, in programul primei zile la Australian Open. Meciurile zilei, cu Venus Williams - Cori Gauff cap de afis

Australian Open 2020 incepe in aceasta noapte, de la ora Romaniei 2. Sorana Cirstea este singura romanca programata sa intre pe teren, in jurul orei 3. 30, pentru duelul cu favorita 32 a tabloului, Barbora Strycova, pe Terenul 22, dupa incheierea partidei dintre iberica Paula Badosa si suedeza Johanna Larsson.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )