Libnet.ro
UNICEF

05:15

Australian Open, cele mai importante stiri dupa prima zi: Ce a facut Djokovici si de unde au venit marile surprize

Adevărul Adevărul,
Australian Open, cele mai importante stiri dupa prima zi: Ce a facut Djokovici si de unde au venit marile surprize

Primul Grand Slam al anului a inceput in noaptea de duminica spre luni si deja a furnizat o serie de rezultate neasteptate. continuă pe Adevărul

Pericol pe teren, la Australian Open. Tot mai multe jucatoare cad secerate. Pozitia organizatorilor

Primul Grand Slam al anului a luat startul pe 20 ianuarie, dar mai multi sportivi sunt nemultumiti de faptul ca nu pot juca in conditii optime din cauza calitatii precare a aerului si a fumului toxic produs de incendiile de vegetatie. in calificari, o sportiva a cazut pe teren si a fost nevoita sa abandoneze .

Halep, Begu si Niculescu joaca, marti, la Australian Open: Avem orele meciurilor si cele mai importante partide

Simona Halep 3 WTA) va debuta, marti, la Melbourne, acolo unde are de aparat 240 de puncte pentru atingerea optimilor in 2019.

Bouchard, invinsa in finala calificarilor de o italianca. Am ajuns la anorexie. A trebuit sa ma rup de tenis |Povestile Australian Open 2020

Martina Trevisan este una dintre cele sase jucatoare care si-au castigat, vineri, biletul de acces pe tabloul principal de la Australian Open. Face valuri in Italia, dupa ce a invins-o in ultimul tur al calificarilor pe Eugenie Bouchard, candva a cincea jucatoare a lumii mai precis intr-un 2014 reper pentru cariera sa, ramas ca un detaliu estompat pe fundalul a sute de pictoriale provocatoare).

Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open. Fanii au reactionat imediat

Turneul de Grand Slam, Australian Open, a inceput si avem cateva surprize. Fostul numar 1 WTA, Simona Halep, inainte de primul meci, a avut timp si de putina relaxare. Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open Cu mai putin de 24 de ore, inainte de startul la Australian Open 2020, .

Monica Niculescu si-a aflat adversara de la Australian Open

Dupa trei tururi de calificare Monica Niculescu va juca pe tabloul principal de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Ora primului meci pentru Simona Halep la Australian Open

Desemnata cap de serie numarul 4, Simona Halep va intra in competitia de la Australian Open in cursul zilei de marti.

Sorana Cirstea in turul 2 la Australian Open

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, luni, in turul secund la Australian Open, turneul de Mare Slem gazduit de Melbourne.

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal de la Australian Open

Romania are acum patru jucatoare pe tabloul principal feminin de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Australian Open: Novak Djokovic, Roger Federer si Stefanos Tsitsipas, in turul doi; Denis Shapovalov si Borna Coric, eliminati (Rezultatele zilei)

Prima zi de la Australian Open a adus si doua eliminari din randul capilor de serie de pe tabloul de simplu masculin. Canadianul Denis Shapovalov favorit 13) si croatul Borna Coric 25) au parasit primul Grand Slam al anului inca din runda inaugurala. in faza urmatoare s-au calificat nume importante precum Novak Djokovic, Roger Federer, Stefanos Tsitsipas, Matteo Berrettini sau Grigor Dimitrov.

Cum se poate scrie istorie la Australian Open 2020. Cinci magnifici si recordurile pe care le pot stabili

Australian Open 2020 debuteaza in noaptea de duminica spre luni, iar starurile tenisului au o sansa importanta de a atinge borne importante la Melbourne. Evident, cei care au cele mai mari sanse de a-si trece in cont noi recorduri sunt Big 3 din tenisul masculin, in ordinea actuala din clasamentul mondial - Rafael Nadal, Novak Djokovic si Roger Federer.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )