Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO Top 6: cele mai bune carti citite de Bill Gates in 2015

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Top 6: cele mai bune carti citite de Bill Gates in 2015

Cand vorbim despre Bill Gates ne gandim in primul rand la el in calitate de cofondator al companiei Microsoft si de filantrop. In materialul video de mai jos vedem o latura mai putin stiuta a lui Bill Gates, cea de critic de carte, scrie openculture. com. continuă pe Hotnews

Cele mai bune carti ale anului 2015: solidul Solenoid al lui Mircea Cartarescu si un roman-surpriza,Jocul si fuga, de Nicolae Breban

Criticul Paul Cernat spune ca, in 2015, l-au atras mai ales cartile de critica, istorie si teorie literara, ca si cele de teorie culturala, de istorie sociala si intelectuala.

Retete de dressing pentru salata: cele mai bune sosuri pentru slabit

Salata este o optiune sanatoasa si la indemana pentru persoanele care tin la silueta lor, dar mai ales pentru cele care vor sa slabeasca. Insa nu toate salatele sunt sanatoase cum nu toate salatele au putine calorii,.

Utile: Obiceiuri sanatoase pe care sa le adopti in 2016; Cele mai bune trucuri. Cum sa beti mult fara sa va imbatati si fara sa va confruntati cu mahmureala; 5 alimente care te scapa imediat de balonare

Obiceiul zilnic care te protejeaza de diabet Recent, cercetatorii au descoperit ca persoanele care beau constant cafea traiesc mai mult, iar acum, un studiu citat de. Mirosuri si confuzia simturilor Dincolo de alegerile rationale pe care le facem in functie de un miros parfumul preferat, pofta de mancare) exista si o serie de raspunsuri pe care le.

Cele mai asteptate carti in 2016. Editurile aduc traduceri noi ale autorilor de Nobel

Noi titluri de scriitor de Nobel, Orhan Pamuk si Mario Vargas Llosa, dar si volume semnate de Umberto Eco, Isabel Allende, Papa Francisc sunt printre cartile de referinta ale acestui an.

Cele mai bune gustari pentru slabit NU sunt fructele si legumele!

Fructele si legumele sunt esentiale in curele de detoxifiere si de slabire, fiind recomandate ca ingrediente ale meselor principale. Insa in niciun caz fructele si legumele nu sunt gustarile potrivit pentru.

Cele mai bune aplicatii pentru slabit

Telefoanele inteligente ne pot ajuta sa slabim. Majoritatea iPhone-urilor si telefoanelor cu Android au senzori puternici, care iti pot monitoriza activitatea fizica, fara sa fie necesar sa cumperi accesorii aditionale, precum bratari de fitness sau benzi.

Cele mai mici insule din lume: petice de pamant unde locuiesc oameni

Cele mai mici insule din lume nu sunt locuite, dar exista si unele unde traiesc sau au trait candva oameni. Site-ul 15list. com prezinta cateva din cele mai mici insule locuite din lume.

Cele mai scumpe rochii din filme! Valoreaza milioane!

Rochiile purtate de renumite actrite in cele mai de succes productii din istoria cinematografiei au fost vandute la licitatii cu sute de mii, chiar milioane de dolari. Iata care sunt cele mai scumpe rochii din filme! .

Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece castele de zapada din lume

Cetatea Rasnov, judetul Brasov, se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna, potrivit publicatiei de turism Traveler, cetatea inregistrand in 2015 un numar record de aproape 363. 000 de vizitatori, transmite corespondentul.

Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece castele de zapada din lume

Revista Conde Nast Traveler a publicat o lista a celor mai frumoase zece castele de zapada din lume, cu peisaje uimitoare si cetati impunatoare care merita vizitate pe timp de iarna. Cetatea Rasnov, judetul Brasov, se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna, potrivit publicatiei de turism Traveler.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )