Libnet.ro
UNICEF

16:16

Personalitatile din Grecia au semnat o scrisoare prin care cer mentinerea statului elen in Europa

B1 B1,
Personalitatile din Grecia au semnat o scrisoare prin care cer mentinerea statului elen in Europa

Patruzeci de politicieni, profesori universitari, avocati si artisti au semnat o scrisoare deschisa in care pledeaza pentru mentinerea Greciei in Europa. Nana Mouskouri, Thanasis Valtinos, Alki Zei, Alekos. continuă pe B1

Romanii, ingrijorati de situatia din Grecia. Ce decizie au luat cei care isi programasera vacanta in statul elen

Romanii se intereseaza, in agentiile de turism, despre criza din Grecia, dar fara sa-si modifice preferintele. Cererea pentru vacante in Grecia este constanta, potrivit Mediafax. Nu observam temeri la.

Bursele asiatice deschid saptamana in scadere, influentate de criza din Grecia

Criza din Grecia a afectat pietele asiatice, care au deschis saptamana in scadere. Bursa din Tokyo a pierdut 2,25%, cea din Seul 1,17%, Taipei 1,70%, iar Hong Kong 1,46%. Si bursa din Sydney a scazut cu 1,62%. Cresteri s-au inregistrat doar pe bursele din China continentala fara cea din Hong Kong), care fusesera afectate de scaderi puternice, de peste 7%, vinerea trecuta, informeaza AFP.

Piata derivatelor de la Sibiu, sub spectrul escaladarii crizei din Grecia

La Sibex, ultima sesiune din luna iunie s-a desfasurat sub spectrul escaladarii crizei din Grecia, care a adus o vacanta bancara fortata pentru institutiile financiare din aceasta tara, inclusiv pentru Bursa din Atena, cu care Sibex colaboreaza prin AthexClear, contrapartea centrala care realizeaza decontarea tranzactiilor cu derivate a operatorului de piata sibian.

BCE a inghetat finantarea de urgenta a bancilor din Grecia, pe fondul riscului de default

Banca Centrala Europeana BCE) a decis sa mentina, dar sa inghete finantarea bancilor din Grecia prin intermediul programului ELA la nivelul stabilit vineri, decizie care reflecta riscul de default al datoriilor si de introducere a controlului.

BCE a iNGHETAT finantarea de urgenta a bancilor din Grecia

Banca Centrala Europeana BCE) a decis sa inghete finantarea bancilor din Grecia prin intermediul programului ELA la nivelul stabilit vineri, pe fondul riscului de default al datoriilor si de introducere a controlului capitalului.

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan a discutat online cu cititorii HotNews/ Principalele teme: Criza din Grecia, situatia din Moldova si strategiile pentru IMM-uri

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan a discutat online cu cititorii HotNews. ro dupa un an de mandat in Parlamentul European, despre modul in care este vazuta la Bruxelles criza din Grecia, situatia din Republica Moldova, dupa alegerile locale castigate de pro-europeni, despre sansele de reusita ale planului Juncker in incercarea de a redinamiza economia europeana, dar si despre strategiile gandite la nivelul executivului european pentru incurajarea IMM-urilor. Nota redactiei:Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articoluluiPentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.

Banca Angliei: Criza din Grecia submineaza perspectiva stabilitatii financiare

Criza din Grecia submineaza perspectiva stabilitatii financiare, avertizeaza Banca Angliei in raportul bianual publicat miercuri, in care se arata ca institutia a colaborat cu institutiile europene similare la.

Da sau nu? Ce tabara ar putea castiga la referendumul din Grecia

Tabara nu ar obtine o victorie in referendumul de duminica din Grecia asupra unei propuneri a creditorilor - cu 54% de voturi, in timp ce tabara da ar obtine doar 33% din voturi, releva un sondaj publicat miercuri care.

Anuntul facut de vecinii bulgari, referitor la criza din Grecia: Suntem PREGATITI

Criza financiara din Grecia nu va avea consecinte grave asupra sectorului financiar din Bulgaria, anunta ministrul de Externe al Bulgariei, Daniel Mitov. Grecia este extrem de importanta pentru noi, ca.

CRIZA din Grecia, explicata intr-un singur GRAFIC

Graficul de mai jos, realizat de o institutie bancara in cursul anului 2015, explica foarte clar de ce Grecia are problemele pe care le stie deja o lume intreaga. Ce se vede mai jos este Produsul.

ştiri de la B1

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )