Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pesamosca, titanul chirurgiei pediatrice din Romania: Pentru Tata Pesi, copilul era in centrul atentiei. Restul nu exista

Adevărul Adevărul,
Pesamosca, titanul chirurgiei pediatrice din Romania: Pentru Tata Pesi, copilul era in centrul atentiei. Restul nu exista

Alexandru Pesamosca a fost un titan, un geniu. Opera pe banda rulanta si nu se odihnea pana nu se asigura personal ca micutii pacienti au cea mai buna ingrijire. Nu facea nicio deosebire intre copiii de bani gata si cei de nevoiasi. Au trecut 5 ani de cand Tata Pesi, cum il numeau toti, a trecut in eternitate, acolo unde ii va astepta ca un inger al copiilor, cum a fost supranumit, cand vor fi batrani, pe toti cei pe care i-a facut bine. continuă pe Adevărul

Alexandru Pesamosca, titanul chirurgiei pediatrice din Romania: Pentru Tata Pesi, copilul era in centrul atentiei. Restul nu exista

Alexandru Pesamosca a fost un titan, un geniu. Opera pe banda rulanta si nu se odihnea pana nu se asigura personal ca micutii pacienti au cea mai buna ingrijire. Nu facea nicio deosebire intre copiii de bani gata si cei de nevoiasi. Au trecut 5 ani de cand Tata Pesi, cum il numeau toti, a trecut in eternitate, acolo unde ii va astepta ca un inger al copiilor, cum a fost supranumit, cand vor fi batrani, pe toti cei pe care i-a facut bine.

Cine a castigat cel mai important concurs de fitness si culturism din Romania

Un tanar cu origine mixta, italian si dominican, domiciliat in Arad, a reusit sa cucereasca juriul celui mai mare concurs de fitness si culturism din Romania. Tanarul a obtinut locul I la.

S-au casatorit si au facut un copil. Un baiat care pe atunci n-avea cascheta. Cam asa am aparut. Marian Godina, cel mai iubit politist din Romania, sarbatorit la aniversarea de 30 de ani

Cel mai cunoscut politist din Romania implineste miercuri 30 de ani. intr-un an, de cand a devenit cunoscut datorita povestirilor sale amuzante de la serviciu, politistul a reusit sa.

Cercetatorii din Romania NU vor mai plati impozit pe salarii

Cercetatorii care desfasoara activitati in zona aplicativa sau in dezvoltarii tehnologice beneficiaza, incepand cu luna august, de scutire de impozit pe veniturile din salarii si asimilate salariilor obtinute din activitatile de cercetare-dezvoltare realizate in Romania.

Locul din Romania unde te incarci cu energie pozitiva. Daca petreci cateva ore acolo s-ar putea sa ti se amelioreze multe lucruri (FOTO)

Cei care au vizitat Coloanele de bazalt de la Racos pot confirma ca starea de spirit brusc s-a schimbat! Acesta este considerat a fi un loc miraculos, in Romania, unde te incarci cu energie.

O omorat doi copii aflati pe marginea unui drum din Romania intr-un accident. Apoi lumea s-a uitat pe contul lui de Facebook. Ce postase

Doi copii de 8 si 9 ani au fost ucisi intr-un cumplit accident, provocat de un tanar de 23 de ani din Galati, fara permis, scrie stirileprotv. ro. Potrivit politistilor, suspectul a intrat cu masina in mai multi copii.

Doua angajate la o banca din Romania au plecat acasa cu banii a peste 100 de clienti. Cum au reusit sa fure milioane de lei si sa nu le prinda nimeni atata timp

Doua angajate ale unei banci din judetul Alba si-au insusit banii din conturile personale de depozit a peste 100 de clienti si au creat astfel un prejudiciu de peste 3. 000 lei, politistii.

Banii fermierilor din Romania ajung la refugiati

Din Programul National de Dezvoltare Rurala, estimat la opt miliarde de euro, derulat de Ministerul Agriculturii, vor fi redistribuite, in acest an, cateva sute de milioane de euro catre refugiati, a.

Primele trei linii aeriene low-cost din Romania: 4,5 milioane de pasageri transportati in primul semestru

Wizz Air, Ryanair si Blue Air, cele mai importante companii aeriene low-cst prezentate in Romania din punctul de vedere al cotei de piata, au transportat peste 4,5 milioane de pasageri in prima jumatate a anului acesta, adica aproape doua treimi 63%).

Un fost fotbalist celebru din Romania, prins baut la volan. in plus, a amenintat un politist

Flavius Stoican a pierdut derby-ul campionatului Moldovei, 0-3 cu Sheriff Tiraspol, dar se mentine la egalitate de puncte cu formatia transnistreana, pe primele locuri. Daca din punct de vedere sportiv, antrenorul lu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )