Libnet.ro
UNICEF

11:15

Pesta porcina din Romania, un atac bioterorist?! Doua surse vorbescdeja despre aceasta ipoteza (FOTO)

B1 B1,
Pesta porcina din Romania, un atac bioterorist?! Doua surse vorbescdeja despre aceasta ipoteza (FOTO)

Guvernul i-a solicitat presedintelui Klaus Iohannis convocarea in regim de urgenta a unei sedinte CSAT pe tema rectificarii bugetare. Sub acest pretext, scrie jurnalistul Catalin Tolontan, se vrea declararea. continuă pe B1

Pesta porcina, descoperita in orasul Braila

Un focar de pesta porcina a fost confirmat intr-o gospodarie din municipiul Braila, potrivit informatiilor furnizate marti de Directia Sanitar Veterinara Braila. Proprietarul porcilor a observat ca.

Dosare PENALE in cazul EPIDEMIEI de pesta porcina. Ministrul Daea recunoaste ca situatia este EXTREM DE GRAVA (VIDEO)

Se iau masuri dure in cazul epidemiei de pesta porcina. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, anunta ca vor fi deschise dosare penale. Dupa intrecederea de joi cu ministrul de Interne, Daea a declarat ca cei c.

Sute de localitati afectate de pesta porcina!Anuntul autoritatilor

Numarul focarelor de pesta porcina africana confirmate pe teritoriul Romaniei a ajuns la 725, acestea fiind active in 10 judete din nord-vestul si sud-estul tarii, respectiv in 156 de localitati, a.

Reguli stricte pentru vanatorii buzoieni, dupa aparitia unor focare de pesta porcina africana in jurul Buzaului

Porcii mistreti de pe fondurile de vanatoare vor fi inventariati, iar efectivele vor fi transmise Directiei Sanitar-Veterinare. Asta au decis membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta in cadrul Planului de masuri pentru prevenirea aparitiei unor focare de pesta porcina africana pe teritoriul judetului Buzau.

Pesta porcina africana a ajuns la Braila

Pesta porcina africana a intrat in municipiul Braila. A fost depistata in municipiu, mai exact intr-o curte situata pe Sos. Ramnicu Sarat, vizavi de Oborul Brailei, unde proprietarul crestea cinci porci. La.

Cum a virusat pesta porcina coalitia PSD-ALDE

Nicolae Hodisan, seful Directiei Agricole Bihor si membru al ALDE, il acuza pe ministrul Agriculturii, Petre Daea PSD), ca il hartuieste, prin intermediul Corpului de control, pentru faptul ca a facut public un ordin al ministrului care cerea neutralizarea unor culturi, daca au fost calcate de porci mistreti bolnavi de pesta porcina.

Un nou focar de pesta porcina africana

Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) a identificat un nou focar de pesta porcina africana PPA) intr-o exploatatie comerciala din comuna Vacareni, asa incat numarul.

Alerta in judetul Constanta! Au fost declarate 53 de focare de pesta porcina africana

Laboratorul National de Referinta din cadrul Institutului de Diagnostic si Sanatate Animala IDSA) a confirmat pe raza judetului Constanta, pana la data de 19 august, 53 de focare de pesta porcina africana.

Hagi, atac fara menajamente la adresa clasei politice din Romania: De ce s-a facut Revolutia? Sa fim mai saraci, sa cersim cu totii? Totul e negativ!

Recunoscut pentru faptul ca spune tot ceea ce gandeste, Gica Hagi a exprimat o opinie dura cu privire la tot ceea ce se petrece in Romania la momentul actual. Decaderea sportului din Romania si problemele.

Sondaj Avangarde. Cine cred romanii ca este cel mai puternic om politic din Romania

Cel mai puternic om politic din Romania este, in opinia romanilor, liderul PSD, Liviu Dragnea, arata cel mai nou sondaj Avangarde, prezentat la Antena 3 de sociologul Marius Pieleanu. foto: captura Antena 3/.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )