Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 13.200 de cazuri confirmate pana acum in Bucuresti. Topul judetelor cu cele mai multe infectari

Adevărul Adevărul,
Peste 13.200 de cazuri confirmate pana acum in Bucuresti. Topul judetelor cu cele mai multe infectari

Grupul de Comunicare Strategica a publicat noile cifre referitoare la infectia cu noul coronavirus in Romania. Pana sambata, 12 septembrie, numarul persoanelor infectate a ajuns la 102. Dintre acestea, 13. 247 au fost confirmate in Capitala. continuă pe Adevărul

Peste 900.000 de oameni au murit pana acum, din cauza coronavirusului. Topul tarilor cu cele mai multe decese

Peste 900. 000 de oameni si-au pierdut viata la nivel global pana acum, din cauza coronavirusului. in plus, numararea victimelor nu se opreste aici, deoarece autoritatile din toata lumea duc o lupta acerba cu o noua explozie de cazuri.

Nicoleta Luciu si-a vandut casa in care a locuit pana acum. Decizia luata in urma cu putin timp

Nicoleta Luciu vrea sa isi vanda vechea locuinta in care a locuit. Frumoasa bruneta a facut anuntul cu care a surprins pe toata lumea pe retelele de socializare. Nicoleta Luciu a renuntat la viata din Bucuresti in urma cu cativa ani si a ales sa se mute in localitatea de bastina a sotului sau, Zsolt .

Sezonul 4 din Selling Sunset. Ce se stie pana acum!

In prezent, pe Netflix ne putem delecta in voie cu 3 sezoane ale reality show-ului Selling Sunset. Fanii asteapta insa cu nerabdare deja lansarea sezonului cu numarul 4. Iata ce se stie pana acum! .

Sucul daunator care afecteaza ficatul. Toti romanii credeau altceva pana acum, dar adevarul este altul

Mai bine de o treime dintre persoane au ficatul gras sau steatoza hepatica, fara ca macar sa stie. Acestia pot afla daca sufera de aceasta afectiune facand o ecografie abdominala. Ficatul gras inseamna ca in interiorul celulelor hepatice se depune grasime, iar aceste depuneri depasesc deja 5% din greutatea organului. Sucul daunator care afecteaza ficatul .

Scoala gimnaziala I.G Duca din Capitala are trei cazuri confirmate cu COVID-19, in randul profesorilor

Scoala Gimnaziala 039;039;I. Duca039;039; va incepe cursurile potrivit scenariului rosu toti elevii vor invata online - n. r. ), a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Roxana Cercel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )