Libnet.ro
UNICEF

20:15

Petitiile ciudate care circula pe Internet dupa crimele din Caracal: se cere pedeapsa cu moartea. De ce e imposibil sa se aplice

Adevărul Adevărul,
Petitiile ciudate care circula pe Internet dupa crimele din Caracal: se cere pedeapsa cu moartea. De ce e imposibil sa se aplice

O petitie pentru reintroducerea pedepsei cu moartea circula pe retelele de socializare si a strans, duminica, peste 80. 0000 de semnaturi. O alta petitie distribuita pe Facebook cere decapitarea lui Gheorghe Dinca, suspectul care ar fi ucis doua fete din Caracal. Si aceasta a strans peste 14. 000 de semnaturi. Specialistii spun insa ca pedeapsa cu moartea nu poate fi implementata intr-un stat democrat, membru al Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

Raed Arafat, reactie dupa cazul din Caracal. Seful DSU anunta un grup de lucru care exista deja: N-au pic de rusine!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, a sustinut, duminica, o conferinta de presa. El a spus ca la nivelul Guvernului a fost constituit un grup de lucru care se va ocupa de imbunatatirea sistemului 112. Numai ca un asemenea grup, constituit sub forma unui comitet, exista deja. Raed Arafat sustine .

Protest in Bucuresti dupa crima din Caracal: Pentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!

Un protest este organizat sambata in Bucuresti, de la ora 19:00, pentru a atrage atentia asupra interventiei esuate a autoritatilor in cazul adolescentei ucise cu brutalitate in Caracal. Evenimentul e denumitPentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!. Update: Cateva mii de manifestanti au ajuns in fata Ministerului de Interne si striga Jos Guvernul hotilor!, Nu scapati!, .

STS, reactie dupa crima din Caracal: Am inregistrat trei apeluri de urgenta si au fost localizate pe cat a fost posibil

Purtatorul de cuvant al Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre modul in care s-a actionat dupa apelurile la 112 primit de la adolescenta care a fost.

Premierul Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Viorica Dancila a cerut demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal. E o tragedie cumplita care pe mine m-a marcat profund. E imperativ sa se fa.

Noi proteste dupa tragedia din Caracal. Sute de persoane s-au strans in fata MAI

Aproximativ 400 de persoane, printre care si numeroase femei imbracate in haine negre, participa duminica seara la o actiune de protest organizata in fata Ministerului de Interne. Actiunea feminista.

Mii de persoane au iesit sa protesteze in Capitala dupa tragedia din Caracal. Oamenii au cerut sa se faca dreptate pentru Alexandra

Mii de persoane au iesit in strada in Capitala pentru a protesta fata de modul in care autoritatile si-au indeplinit atributiile in cazul tragediei din Caracal. Aproximativ 30. 000 de oameni s-au.

Se cere pedeapsa cu moartea in Romania! Reactii radicale dupa cazul din Caracal

Se cere pedeapsa cu moartea in Romania! Medicul Monica Pop sustine ca omul care a luat viata altuia cu premeditare nu trebuie samai fie pe acest pamant. Oricum o moarte prin executie e prea.

Cerere-bomba dupa haosul din Caracal. Unchiul Alexandrei, dezvaluiri socante: Alexandra a sunat la ora 11. Politia abia la ora 18.00 a solicitat localizarea apelului. Sunt criminali cu sange rece

Alexandra Macesanu, fata sechestrata si cel mai probabil ucisala Caracal, este nepoata cunoscutului activist civic AlexandruCumpanasu. Unchiul Alexandrei sustine ca cei care nu au facut nimic in.

Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, intr-o interventie la Antena 3, demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, precum si a sefului Politiei judetene Olt si a prefectului de Olt, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal.

Reprezentantii STS, MAI, DGPI si sefii demisi ai Politiei, chemati luni la audieri dupa tragedia din Caracal

Comisia de Aparare din Camera Deputatilor ii cheama luni la audieri pe reprezentantii STS, MAI, DGPI si sefii demisi ai Politiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )