Libnet.ro
UNICEF

22:45

Petra Kvitova e de neoprit. A castigat la Madrid si a depasit-o pe Simona Halep

Adevărul Adevărul,
Petra Kvitova e de neoprit. A castigat la Madrid si a depasit-o pe Simona Halep

Cehoaica petra Kvitova este cea mai in forma jucatoare din circuitul feminin de tenis si bifeaza succes dupa succes. continuă pe Adevărul

FOTO Suporter de lux! Cine a venit special la Madrid pentru a sustine pe Simona Halep la turneul de tenis

Simona Halep merge ceas la turneul de la Madrid, unde a ajuns in sferturile de finala ale competitiei patronate de Ion Tiriac.

Petra Kvitova, campioana pentru a treia oara la Madrid

Petra Kvitova a castigat o batalie apriga de doua ore si 52 de minute cu Kiki Bertens, jucatoarea din Cehia reusind sa se impuna pentru a treia oara in cariera la turneul Premier Mandatory de la Madrid 7-6 6), 4-6, 6-3).

VIDEO Petra Kvitova, campioana pentru a treia oara la Madrid

Petra Kvitova a castigat o batalie apriga de doua ore si 52 de minute cu Kiki Bertens, jucatoarea din Cehia reusind sa se impuna pentru a treia oara in cariera la turneul Premier Mandatory de la Madrid 7-6 6), 4-6, 6-3).

VIDEO WTA Madrid: Petra Kvitova a ntregit tabloul semifinalelor - Victorie clara cu Daria Kasatkina

Petra Kvitova 10 WTA) a completat careul de asi al turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa o victorie fara emotii in fata rusoaicei Daria Kasatkina 15 WTA), scor 6-4, 6-0. in lupta pentru un loc in marea finala a competitiei, Kvitova o va intalni pe compatrioata sa Karolina Pliskova, care a eliminat-o in sferturi pe Simona Halep.

Cstigatoare la Madrid, Petra Kvitova s-a retras de la turneul de la Roma

Invingatoare la Madrid Premier Mandatory) pentru a treia oara in cariera record pentru competitia de la Caja Magica), Petra Kvitova a anuntat ca nu va participa la turneul de la Roma 14-20 mai, la Foro Italico).

Petra Kvitova a nvins-o pe Karolina Pliskova si s-a calificat n finala la Madrid Open

Jucatoarea ceha Petra Kvitova locul 10 WTA) a invins-o pe Karolina Pliskova numarul 6 WTA) si s-a calificat in finala turneului Madrid Open, informeaza News. ro.

Simona Halep, eliminata in sferturi la Madrid dupa un joc modest

Jucatoarea Simona Halep a pierdut, joi, in sferturile de finala la Madrid, in fata cehoaicei Karolina Pliskova dupa un meci de doua seturi, scor 6-4, 6-3. Halep nu mai pierduse de 15 meciuri la Madrid, turneu pe care l-a castigat in ultimii doi ani.

WTA Madrid: Simona Halep vs Karolina Pliskova (dupa ora 15:00)/ Duel pentru semifinale

Pentru a ajunge in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep trebuie sa o invinga pe Karolina Pliskova, favorita numarul sase a competitiei. Singurul meci disputat pe zgura de cele doua jucatoare a avut loc in 2017, in semifinalele de la Roland Garros a fost 6-4, 3-6, 6-3 pentru Halep). Confruntarea de la Madrid va fi a doua a zilei pe arena Manolo Santana si nu va incepe mai devreme de ora 15:00. Partida poate fi urmarita in direct la Digi Sport 2 si Live Text pe HotNews. ro.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Madrid: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar poate ca ea nu m-a lasat sa fac asta

Simona Halep a parasit turneul de la Madrid in faza sferturilor, fiind invinsa de Karolina Pliskova 6 WTA), scor 6-4, 6-3. Liderul mondial a declarat, la conferinta de presa, ca nu a jucat cel mai bun tenis al sau, precizand ca adversara sa a evoluat foarte bine si merita sa castige. Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar poate ca ea nu m-a lasat sa fac asta, a spus Halep.

Simona Halep, invinsa in sferturile de la Madrid: Ce se intampla in clasamentul mondial

Simona Halep a pierdut, joi, in sferturile de finala de la Madrid in fata Karolinei Pliskova, 4-6 3-6. infrangerea este una care o va costa mult in clasamentul WTA, Simona pierzand nu mai putin de 785 de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )