Libnet.ro
UNICEF

21:15

Petre Daea, cel mai activ ministru pe Facebook. Face live-uri din lanul cu porumb

Antena3 Antena3,
Petre Daea, cel mai activ ministru pe Facebook. Face live-uri din lanul cu porumb

Dupa ce a terminat cu episodul oii, Petre Daea a trecut la o alta etapa. Ministrul Agriculturii este extrem de activ pe pagina sa de Facebook, facand live-uri de pe teren, din lanul de porumb sau. continuă pe Antena3

Dragnea: Am mare incredere in Petre Daea; e un om care traieste zi si noapte pentru fermieri si pentru agricultura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a complimentat, marti, pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, spunand ca are mare incredere in el, deoarece este un om care traieste in fiecare zi si noapte pentru fermierii romani si pentru agricultura.

Ministrul Petre Daea: Nu exista nimic oficial cu privire la respingerea graului romanesc

In contextul informatiilor aparute in presa potrivit carora Egiptul ar putea respinge un transport de 63. 000 de tone de grau din tara noastra, ministrul Agriculturii, Petre Daea, declara ca nu.

Bogdan Aurescu: Demersurile pentru crearea Curtii internationale impotriva terorismului ar trebui reluate mai activ

Consilierul prezidential Bogdan Aurescu a semnat, luni, in Cartea de condoleante deschisa la Ambasada Spaniei, prilej cu care a stabilit impreuna cu insarcinatul cu afaceri al oficiului diplomatic sa fie reluate mai activ demersurile pentru crearea Curtii internationale impotriva terorismului.

Cel mai bun moment al zilei pentru sex

Te simti plina de energie dimineata? Conform unui studiu realizat in Marea Britanie s-a descoperit ca cel mai bun moment in care poti face sex este in zorii zilei, mai exact in jurul orei 7:30 sau la 45 de minute dupa ce te-ai trezit. Care sunt beneficiile?.

Business report: Din pozitia de consilier al lui Isarescu, cel mai bogat bancher se ocupa de integrarea Romaniei in Uniunea Bancara Europeana; Alarma pe capitalul uman: Creste numarul tinerilor care nici nu se angajeaza si nici nu invata. O comparatie cu

Chiriile, la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani. Chiria medie ceruta pentru o garsoniera in Bucuresti a ajuns la circa 228 de euro pe luna in 2017, preturile actuale situandu-se la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani.

Faimosul Oliver Stone va fi presedintele juriului la festivalul de film de la Busan, cel mai mare din Asia

Regizorul american Oliver Stone va fi presedintele principalei sectiuni a competitiei celei de-a 22-a editii a Busan International Film Festival BIFF) din Coreea de Sud, cel mai mare festival cinematografic din Asia.

Chiriile, la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani

Chiria medie ceruta pentru o garsoniera in Bucuresti a ajuns la circa 228 de euro pe luna in 2017, preturile actuale situandu-se la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani, conform unui studiu realizat de un portal imobiliar.

Rusia: Ancheta privind atacul cu cutit de la Surgut se va desfasura la cel mai inalt nivel la Moscova

Comitetul de Investigatii rus a anuntat duminica ca ancheta privind atacul cu cutit comis sambata la Surgut, in Siberia, soldat cu ranirea a sapte persoane si revendicat de organizatia Statul Islamic, se va desfasura la cel mai inalt nivel la Moscova, relateaza Agerpres.

Moscova anunta ca ancheta privind atacul de la Surgut se va desfasura la cel mai inalt nivel

Comitetul rus de Investigatii a anuntat ca ancheta privind atacul cu cutit comis sambata la Surgut, in Siberia, soldat cu ranirea a sapte persoane si revendicat de Daesh, se va desfasura la cel mai inalt nivel la Moscova .

VIDEO Cel mai important eveniment astronomic al anului: eclipsa totala de Soare, vizibila luni in Statele Unite

O eclipsa totala de Soare ce va fi vizibila in anumite regiuni din Statele Unite va avea loc luni, acesta fiind cel mai important eveniment astronomic al anului. Denumita Marea Eclipsa Americana, aceasta este o eclipsa sora a celei care a putut fi observata in Romania pe 11 august 1999, adica in urma cu 18 ani, 11 zile si 8 ore - perioada la care o eclipsa se repeta ciclul Saros), informeaza TVR, care va transmite in direct evenimentul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )