Libnet.ro
UNICEF

06:45

Petro Porosenko va fi investit in functia de presedinte al Ucrainei pe 7 iunie

B1 B1,
Petro Porosenko va fi investit in functia de presedinte al Ucrainei pe 7 iunie

Miliardarul prooccidental Petro Porosenko va fi investit in functia de presedinte al Ucrainei pe 7 iunie, anunta echipa sa de campanie, citata de AFP. Ceremonia de investitura va avea loc pe 7 iunie, a d. continuă pe B1

Petro Porosenko va fi investit in functia de presedinte al Ucrainei pe 7 iunie

Miliardarul prooccidental Petro Porosenko va fi investit in functia de presedinte al Ucrainei pe 7 iunie, anunta echipa sa de campanie, citata de AFP.

Petro Porosenko a fost ales presedinte al Ucrainei, potrivit rezultatelor oficiale

Miliardarul prooccidental Petro Porosenko a fost ales presedinte al Ucrainei din primul tur de scrutin, anunta seful Comisiei electorale, Mihailo Ohendovski. Nu este necesara organizarea unui nou tur de scrutin.

UPDATE. Alegeri Ucraina: Petro Porosenko a fost ales presedinte al Ucrainei (Rezultate finale)

Miliardarul Petro Porosenko se claseaza pe primul loc in scrutinul prezidential din Ucraina, cu 55,9%, conform exit-poll-ului, informeaza Mediafax.

Petro Porosenko a fost ales presedinte al Ucrainei, potrivit rezultatelor oficiale

Favoritul cursei prezidentiale din Ucraina, Petro Porosenko foto stanga), a fost declarat castigator din primul tur de scrutin, anunta seful Comisiei electorale, Mihailo Ohendovski, citat de AFP. Miliardarul, supranumit regele ciocolatei, datorita.

Porosenko va fi investit in functia de presedinte al Ucrainei pe 7 iunie

Petro Porosenko va fi investit in functia de presedinte al Ucrainei pe 7 iunie. Conform rezultatelor definitive publicate joi, Porosenko, in varsta de 48 de ani, a castigat alegerile din tara vecina cu.

Barack Obama l-a sunat pe Petro Porosenko, asigurandu-l de sustinerea totala a SUA

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a sunat pe Petro Porosenko, presedintele ales al Ucrainei, pentru a-l felicita. Presedintele american i-a transmis ca beneficiaza de sustinerea totala a.

Barack Obama ii promite sustinere totala lui Petro Porosenko

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a asigurat pe Petro Porosenko, presedintele ales al Ucrainei, intr-o convorbire telefonica de felicitare, transmitandu-i ca beneficiaza de sustinerea totala a Washingtonului .

Barack Obama l-a sunat pe Petro Porosenko, promitandu-i sustinerea totala a SUA

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a sunat pe Petro Porosenko, presedintele ales al Ucrainei, pentru a-l felicita, transmitandu-i ca beneficiaza de sustinerea totala a Washingtonului, anunta Casa.

Barack Obama se va intalni cu noul presedinte al Ucrainei, Petro Porosenko

Intrevederea dintre Petro Porosenko, cel care a castigat alegerile prezidentiale din Ucraina, si presedintele SUA, Barack Obama, este programata sa se desfasoare saptamana viitoare. intalnirea dintre cei .

Premierul Iurie Leanca l-a felicitat, la telefon, pe noul presedinte de la Kiev, Petro Porosenko: Moldova ramane un prieten de nadejde al Ucrainei

Prim-ministrul Republicii Moldova, Iurie Leanca, l-a felicitat pe Petro Porosenko, intr-o discutie telefonica, cu prilejul rezultatelor preliminare in scrutinul prezidential din Ucraina, anunta un comunicat de presa al Executivului de la Chisinau.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )