Libnet.ro
UNICEF

15:45

Piata noastra imobiliara - in cea mai buna perioada din istorie, pe segmentele industrial si logistic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata noastra imobiliara - in cea mai buna perioada din istorie, pe segmentele industrial si logistic

Stocul spatiilor industriale si logistice din tara noastra a ajuns la finalul celui de-al treilea trimestru al acestui an la 3,42 milioane de metri patrati, aproape 90% dintre aceste spatii fiind situate in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Arad, orase care au conexiuni cu reteaua locala de autostrazi, arata un comunicat al C and W Echinox. continuă pe Ziarul Bursa

Irina Begu spune adevarul despre Simona Halep. Cum este, de fapt, cea mai buna jucatoare a lumii in afara terenului

Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis din lume, terminand al doilea an consecutiv pe primul locin clasamentul WTA.

VIDEO Cum se face cea mai buna peltea cu samburi de nuca. Reteta unei gospodine pricepute din Gorj

Mariana Medrega, o gospodina din Targu Jiu pasionata de prepararea tuturor produselor facute in casa, de la muraturi si pana la dulceturi sau siropuri, are o reteta dupa care pregateste cea mai buna peltea.

Termometrele au inregistrat cea mai scazutatemperatura din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura din tara s-a inregistrat vineri dimineata, la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a aratat minus 10,3 grade Celsius. Potrivit meteorologului Eugen Mitea, de la Centrul.

HOROSCOP. Cea mai buna veste astrologica a anului. Toate zodiile trebuie sa profite la maxim: se intampla doar o data la 12 ani!

Daca simti cumva ca viata ta duce lipsa de scop si semnificatie, de oportunitati si noi bucurii, tranzitul Jupiter in Sagetator este ceea ce asteptai! Jupiter revine acasa in Sagetator dupa 12 ani, pe 8 noiembrie.

Mare atentie! Ziua de 11 noiembrie 2018 va fi cea mai puternica zi din ultimii 100 de ani. La ce trebuie sa te astepti

Ziua 11 noiembrie este o zi cu vibratii puternice datorita faptului ca este a 11-a zi a celei de-a 11 luni din an. Dar, asa cum stim, ne aflam intr-un an cu vibratie 11, lucru care face ca importanta.

Stocul spatiilor industriale a ajuns la 3,42 milioane de metri patrati

Piata spatiilor industriale si logistice din tara noastra, traverseaza cea mai buna perioada din istorie, atat din prisma cererii, cat si a ofertei, dezvoltarea fiind concentrata intr-o serie de orase mari cu acces la cel putin o autostrada care faciliteaza transportul si distributia marfurilor intr-un timp mai scurt si cu costuri mai reduse catre un numar mai mare de clienti.

VIDEO Serialul Hackerville de pe HBO, impuls de imagine pentru Timisoara: Va fi cea mai buna promovare a orasului inainte de Capitala Culturala Europeana

Serialul Hackerville, care a fost filmat in mare parte la Timisoara, a inceput sa fie difuzat de HBO din seara zilei de duminica, 4 noiembrie.

Numarul tinerilor sinucigasi din Japonia a atins cea mai mare valoare din ultimii 30 de ani

Sinuciderile comise de tinerii japonezi au ajuns la cel mai inalt nivel din ultimii 30 de ani, a avertizeazat luni ministrul eductiei nipon, in contextul in care numarul total de persoane care si-au luat viata a scazut constant in ultimii 15 ani.

Crestere de 2,22% pentru SIF Moldova

Actiunile SIF Moldova SIF2), care au avut o crestere de 2,22%, in intervalul 29 octombrie - 5 noiembrie, in raport cu moneda euro, reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci societati de investitii financiare plus Fondul Proprietatea FP), in perioada mentionata.

Cum sa faci cea mai buna rulada de spanac cu branza

Rulada de spanac poate fi servita ca aperitiv sau ca fel principal, se prepara relativ usor, iar un avantaj este faptul ca bucatarul, fie el de ocazie, este liber sa aleaga ingredientele, fara sa fie constrans de vreo reteta rigida.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )