Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai mare diamant portocaliu din lume, vandut la licitatie cu 35,5 milioane dolari

B1 B1,
Cel mai mare diamant portocaliu din lume, vandut la licitatie cu 35,5 milioane dolari

Cel mai mare diamant portocaliu din lume, de 14,82 carate, a fost vandut la o licitatie la Geneva pentru 35,54 milioane dolari, potrivit AFP. Barbatul care a cumparat diamantul a parasit sala imediat, in apla. continuă pe B1

A fost creata cea mai mare companie aviatica din lume.

Dupa luni de negocieri si discutii, fuziunea dintre American Airlines si US Airways pentru a crea cea mai mare companie aviatica din lume a ajuns la final. Ieri, Departamentul pentru Justitie a SUA si cele doua companii implicate in tranzactie au ajuns la un acord, cu doar doua saptamani inainte ca acest caz sa ajunga in instanta, informeaza New York Times. Rezultatul: US Airways va cumpara American Airlines, fiind astfel infiintata cea mai mare linie aeriana din lume destinata transportului .

Cati bani baga Immochan in cel mai mare centru comercial din Transilvania

Immochan, divizia imobiliara a grupului Auchan, a inceput luni, la Brasov, constructia centrului comercial Coresi, care va cuprinde 130 de magazine, 6. 000 de metri patrati pentru spatii de agrement si cel mai mare hypermarket Auchan din Transilvania.

SUA vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015

Statele Unite vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015, urmand ca in urmatoarele doua decenii sa se apropie de independenta energetica, datorita exploatarii zacamintelor de sist, potrivit Agentiei Internationale pentru Energie AIE), transmite Bloomberg.

SUA vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015

Statele Unite vor devansa Rusia si vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015. Iar in urmatorii 20 de ani SUA se vor apropia de independenta energetica, datorita exploatarii zacaminte.

Noua studenti au primit cazare gratuita in cel mai mare campus privat din Bucuresti

Cel mai mare campus privat din Romania, West Gate Studios WGS), a acordat noua burse in valoare totala de aproximativ 10. 000 de euro, care constau in asigurarea de locuri de cazare gratuita in perioada octombrie 2013-octombrie 2014.

Piata platinei se confrunta cu cel mai mare deficit din 1999

Cererea de platina va depasi oferta in acest an, iar deficitul va fi cel mai mare din 1999, generat de multe achizitii industriale si investitii, care vor compensa incetinirea consumului bijutierilor si al producatorilor de automobile, potrivit companiei britanice de metale pretioase Johnson Matthey Plc.

VIDEO: Cum arata cel mai mare viaduct construit in Romania, pe autostrada Sibiu-Nadlac

Autostrada Sibiu-Nadlac va avea, la cativa km de orasul Sibiu, cel mai mare viaduct construit in Romania, cu o lungime de un km si o inaltime de peste 70 de metri, precum si primul tunel de autostrada cu o lungime de aproximativ 400 de metri, scrie.

Cum a devenit un fond american cel mai mare creditor al Ucrainei

Fondul american Franklin Templeton a devenit cel mai mare creditor al Ucrainei, dupa ce a acumulat titluri de stat cu o valoare nominala de 5 miliarde dolari, adoca 20% din obligatiunile guvernamentale ucrainiene aflate in circulatie pe plan extern,.

TOPUL celor mai scumpe artere comerciale din lume. Pe ce loc se afla Bulevardul Magheru.

Cea mai scumpa artera comerciala din lume ramane Causeway Bay, din Hong Kong, unde spatiile de retail se inchiriaza cu aproape 25. 000 euro/mp/an, respectiv peste 2. 000 euro/mp/luna, relateaza Mediafax. Bulevardul 5th Avenue din New York se mentine pe locul secund, cu un pret de 20. 706 euro/mp/an. Pe pozitia trei in clasamentul global se afla Avenue des Champs-elysees din Paris, cu o chirie de 13. 255 de euro/mp/luna. Bulevardul Magheru din Bucuresti a coborat trei pozitii intr-un .

Bulevardul Magheru pierde 3 pozitii in clasamentul celor mai scumpe artere comerciale din lume

Bulevardul Magheru din Bucuresti a coborat 3 pozitii, pana pe 55, intr-un top al celor mai scumpe 64 artere comerciale din lume, chiria medie fiind de 600 de euro pe metru patrat pe an, respectiv 50 de euro pe.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )