Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pierderi de 2 milioane euro pentru o ferma din Buzau din cauza pestei porcine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pierderi de 2 milioane euro pentru o ferma din Buzau din cauza pestei porcine

Peste 7000 de animale dintr-o ferma din Buzau urmeaza sa fie eutanasiate dupa ce Directia Sanitar Veterinara a confirmat acolo prezenta virusul pestei porcine. Confirmarea a venit chiar recent, iar autoritatile judeten au intrunit de urgenta Comitetul Local pentru Combaterea Bolilor unde au fost adoptate toate masurile care se impun pentru stoparea raspandirii virusului. continuă pe Ziarul Bursa

Vlad Voiculescu: ONG-urile din Romania au strans 20 de milioane de euro pentru a ajuta spitalele in criza coronavirusului

ONG-urile din Romania au strans din donatii si sponsorizari aproximativ 20 de milioane de euro pentru a sprijini spitalele cu echipamente de protectie si aparatura in criza coronavirusului, a anuntat miercuri Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii si fondatorul Asociatiei Magic. Vlad Voiculescu a facut publica aceasta cifra dupa ce ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a plans recent ca pana in acest punct, Guvernul, alaturi de presedintele Iohannis, au gestionat singuri criza. ) Din pacate, ajutorul din comunitate, inclusiv prin aportul entitatilor neguvernamentale, a fost firav.

Finantari de cate 500.000-1,5 milioane Euro in startup-uri din Europa Centrala si de Est

Startup-urile de tehnologie din Europa Centrala si de Est vor putea obtine finantari de 500. 000-1,5 milioane de euro de la un nou fond de investitii, cu implicarea Fondului European de Investitii FEI).

IFC investeste 205 milioane euro in Warehouses de Pauw pentru a sprijini sectorul proprietatilor imobiliare verzi

Corporatia Financiara Internationala IFC), membra a Grupului Bancii Mondiale, acorda trustului imobiliar belgian Warehouses de Pauw NV WDP) un pachet de finantare de aproximativ 205 milioane euro pentru a sprijini construirea unei suprafete totale de circa un milion m2 de proprietati semi-industriale si logistice eficiente din punctul de vedere al resurselor, pe intreg teritoriul Romaniei, se arata intr-un comunicat remis redactiei noastre.

IFC investeste 18,5 milioane de euro pentru stimularea creditarii microintreprinderilor

Corporatia Financiara Internationala IFC), membra a Grupului Bancii Mondiale, investeste 18,5 milioane de euro in Fondul European pentru Europa de Sud-Est EFSE), in vederea stimularii creditarii microintreprinderilor si IMM-urilor din 14 tari din Europa si Asia Centrala, informeaza un comunicat al IFC.

Obligatiunile de doua milioane euro emise de OMRO IFN debuteaza la BVB

Obligatiunile corporative denominate in euro emise de OMRO IFN Targu Mures OMRO25E), intra la tranzactionare pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare SMT) al Bursei de Valori Bucuresti BVB), dupa finalizarea unui plasamentul privat in valoare de doua milioane euro, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Noi ajutoare UE pentru producatori din sectorul agro-alimentar

Comisia Europeana a anuntat ajutoare exceptionale pentru producatorii din sectorul agro-alimentar, pentru echilibrarea preturilor din piata, ca urmare a situatiei create de pandemia de coronavirus COVID-19.

Sprijin UE de 100 milioane euro, ca imprumut, pentru Republica Moldova

Comisia Europeana a propus un sprijin de 100 de milioane de euro, sub forma de imprumut in conditii foarte avantajoase, pentru Republica Moldova, pentru consolidarea stabilitatii economice a tarii si pentru a crea spatiu bugetar necesar alocarii de resurse pentru protejarea populatiei si reducerea efectelor negative ale crizei coronavirus COVID-19.

Republica Moldova va primi 100 milioane de euro asistenta macro-financiara de la Uniunea Europeana

Comisia Europeana a anuntat miercuri, 22 aprilie, ca a aprobat propunerea privind oferirea asistentei macro-financiare, in suma de 3 miliarde de euro, pentru zece tari partenere din vecinatate. Astfel, Republica Moldova va beneficia de un imprumut preferential de 100 milioane de euro, disponibil pentru o perioada de 12 luni. Cei mai multi bani ii va primi Ucraina - 1,2 miliarde de euro.

Disputa intre Vlad Voiculescu si Violeta Alexandru pe tema implicarii ONG-urilor in criza COVID-19. Ajutor firavAm strans 20 de milioane de euro

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu, a anuntat ca ONG-urile din Romania au strans din donatii si sponsorizari aproximativ 20 de milioane de euro, pentru achizitia de echipamente de protectie si aparatura pentru spitale. Voiculescu a prezentat aceste date dupa ce ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a sustinut ca aportul entitatilor neguvernamentale a fost firav in lupta cu pandemia.

Apeluri disperate ale legumicultorilor din Buzau

Primele tomate romanesti sunt gata sa ajunga pe mesele buzoienilor. Recolta apartine unui legumicultor din comuna Cohirleanca care se lauda deja cu o productie bogata de rosii naturale. Zeci de kilograme de tomate se coc zilnic, iar in cateva zile, cand si vremea se va mai incalzi ar putea scoate la vanzare pana la 200 de kilograme.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )