Libnet.ro
UNICEF

16:15

Tanarul decedat in Sectia 10 a murit din cauza bataii. Agentul, cercetat penal.

România Liberă România Liberă,
Tanarul decedat in Sectia 10 a murit din cauza bataii. Agentul, cercetat penal.

Tanarul care incasa bani de parcare in Capitala care a murit in sediul Sectiei 10 Politie a decedat din cauza batailor unui agent, care acum este cercetat penal pentru vatamare cauzatoare de moarte. Conform unui comunicat remis de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti PTB), a doua zi dupa decesul b[rbatului, a fost efectuata autopsia medico-legala, la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici. In urma analizei necropsiei si a cercetarilor facute de procurorii de la PTB si . continuă pe România Liberă

Tanarul mort in Sectia 10 de Politie a decedat dupa ce a fost batut de un agent. Ancheta interna la Politia Capitalei

Tanarul de 26 de ani care a incasat taxe de parcare ilegale in Bucuresti si care a murit pe 4 martie in sediul Sectiei 10 Politie a decedat dupa ce a fost batut de un agent al politiei. in urma.

Agent de la Sectia 10 din Capitala, urmarit penal pentru lovituri cauzatoare de moarte in cazul tanarului de 26 de ani gasit mort in sediul Politiei

Un agent din cadrul Sectiei 10 de Politie din Capitala este urmarit penal de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti pentru lovituri sau vatamari cauzatoare de moarte in cazul tanarului de 26 de ani gasit mort in sediul institutiei. in urma cu fix doua saptamani un cunoscut hot din Capitala, bolnav de inima, HIV si hepatita C a murit din cauze inca necunoscute in sediul politiei in timp ce era anchetat.

Ford ar putea reduce productia in Rusia din cauza crizei.

Ford Sollers, compania mixta a Ford Motor in Rusia, ar putea reduce productia din cauza inrautatirii situatiei economice si deprecierii puternice a rublei, accentuata de avertismentele occidentale cu sanctiuni, provocate de ocupatia ruseasca in Crimeea, a declarat un oficial al producatorului auto, potrivit Mediafax. Companiile auto occidentale au investit masiv in Rusia in ultimii ani, dar anul trecut a avut loc un declin de 5% al vanzarilor, din cauza incetinirii cresterii economice, iar .

Ford ar putea reduce productia in Rusia din cauza inrautatirii situatiei economice

Ford Sollers, compania mixta a Ford Motor in Rusia, ar putea reduce productia din cauza inrautatirii situatiei economice si deprecierii puternice a rublei, in contextul ocuparii trupelor rusesti in.

Honda Romania recheama in service 59 de CR-V din cauza franelor

Honda Romania recheama in service 59 de SUV-uri CR-V 2. 2 i-DTEC turbo diesel, 150 CP) deoarece rotile din fata doar una sau ambele) pot avea discuri de frana cu un 1 inch mai mici in diametru decat trebuie, astfel ca performantele de franare pot fi afectate. Masinile provin din Marea Britanie si s-a ajuns aici din cauza unor erori de asamblare.

Mitsubishi recheama ASX si Outlander vandute in Romania din cauza inchiderii centralizate

M Car Trading, importatorul automobilelor Mitsubishi in Romania, recheama in service 25 de unitati Outlander si 15 ASX din cauza faptului ca microcomputerul din interiorul unitatii de inchidere cenralizata KOS Keyless Operation System) poate sa functioneze necorespunzator in conditii de temperaturi scazute -20 grade Celsius pana la -30 grade Celsius), a anuntat compania.

Buffett: Nu vindeti actiuni din cauza Chinei sau Ucrainei

Miliardarul american Warren Buffett le recomanda investitorilor sa nu vanda actiuni din cauza tensiunilor din Ucraina sau a temerilor legate de incetinirea cresterii economice din China, respectiv sa stea departe de moneda virtuala bitcoin.

Din cauza presiunilor, ASUS renunta la sistemele dual boot

Cu toate ca era printre singurii producatori cu astfel de sisteme dual boot in oferta, din cauza presiunilor, ASUS nu le va mai comercializa. Multi dintre noi aprecieaza, in egala masura, utilitatea unui computer cu Windows si a unei tablete cu Android. Pentru o perioada destul de lunga de timp, cei de la ASUS au si comercializat modele cu cele doua sisteme de operare intr-un singur pachet. Se pare insa ca fericirea nu va mai dura mult. Totul a [].

Protest la Politia Capitalei dupa omorarea in bataie a unui tanar in Sectia 10.

Aproximativ 20 de persoane, majoritatea fosti si actuali consumatori de droguri, au protestat, marti, la Politia Capitalei, fata de abuzurile comise de organele de Politie, dupa ce un tanar narcoman a fost omorat in bataie in sediul Sectiei 10, informeaza Mediafax. Actiunea a fost organizata de un grup care se intituleaza Brigada Activistilor din Domeniul Drogurilor, sprijinit si de reprezentanti ai fundatiei pentru apararea drepturilor omului APADOR - CH. Majoritatea fosti si actuali .

Sute de gospodarii din Alba au ramas fara curent electric din cauza vantului puternic

Aproximativ 400 de gospodarii din mai multe localitati din Muntii Apuseni si de pe Valea Sebesului, din judetul Alba, au ramas, luni, fara curent electric din cauza avariilor produse de vantul puternic la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )