Libnet.ro
UNICEF

11:31

Pietele din Galati raman deschise. Au fost luate noi masuri de dezinfectie, iar aprovizionarea se face constant

Adevărul Adevărul,
Pietele din Galati raman deschise. Au fost luate noi masuri de dezinfectie, iar aprovizionarea se face constant

Admininistratia Pietelor Comerciale ale Galatiului face un apel catre cetateni sa respecte normele de preventie stabilite si sa-si faca aprovizionarea de la cea mai apropiata piata, evitand deplasarile pe distante mari. continuă pe Adevărul

Cetateanul bulgar suspect de coronavirus a incercat din nou sa fuga din spitalul din Galati. De data aceasta a fost prins sarind gardul

Cetateanul bulgar suspect de coronavirus si internat la Spitalul din Galati a avut, joi, o a doua tentativa de a fugi din unitatea spitaliceasca. Amintim ca acesta a fost internat marti seara, dupa ce i s-a.

Un bulgar suspect de coronavirus a fugit a doua oara din spitalul din Galati

Un cetatean bulgar suspectat de coronavirus a fugit, pentru a doua oara, de la Spitalul de Boli Infectioase din Galati. Omul a fost prins de jandarmi.

Un cetatean bulgar, suspect de coronavirus, a fugit dintr-un spital din Galati Cum a reusit sa scape

Un cetatean bulgar cu simptome de coronavirus a fugit dintr-un spital din Galati si a bagat sapte persoane intr-un centru de carantina deoarece a calatorit cu acestea intr-un microbuz. Bulgarul a fost prins de politisti si i s-a facut un dosar penal, potrivit Mediafax.

Cetateanul bulgar suspect de coronavirus care a fugit din spitalul din Galati a incercat a doua oara sa scape din spital. A fost prins sarind gardul

Cetateanul suspect de coronavirus care a fugit miercuri dintr-un spital din Galati si a plecat cu microbuzul la Bucuresti a incercat din nou sa fuga din spital, fiind prins de jandarmi cand sarea gardul unitatii medicale. Parchetul anunta ca pe numele acestuia a fost deschis dosar penal.

BURSELE LUMII Scaderi masive pe pietele din Europa si SUA

Europa, la cel mai redus nivel de dupa 2012 * Pierderi majore in sectorul transportului aerian * in SUA, declin de circa 10% in prima ora de tranzactionare Bursele europene au scazut puternic ieri, pe fondul extinderii pandemiei de coronavirus, atingand nivelul minim din 2012 pana in prezent. Masurile de politica monetara adoptate duminica de bancile centrale din lume nu au reusit sa calmeze temerile legate de un soc economic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )