Libnet.ro
UNICEF

21:00

Pietele din Romania raman deschise, astfel incat cumparatorii pot sa se aprovizioneze fara a parcurge distante mari, limitandu-se riscul raspandirii Covid-19

B1 B1,
Pietele din Romania raman deschise, astfel incat cumparatorii pot sa se aprovizioneze fara a parcurge distante mari, limitandu-se riscul raspandirii Covid-19

Pietele raman deschise, dar cumparatorii sunt rugati sa rugati sa evite formarea de grupuri de persoane. Anuntul a fost facut luni de catre Asociatia Administratorilor de Piete din Romania, dupa intrarea . continuă pe B1

Pietele din Romania raman deschise. Cumparatorii sunt rugati sa evite formarea de grupuri de persoane

Pietele raman deschise, anunta reprezentantii Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania. Ei spun ca spatiile vor fi dezinfectate si ca producatorii agricoli au fost anuntati despre masurile de preventie pe care trebuie sa le respecte, iar cumparatorii sunt rugati sa evite formarea de grupuri de persoane.

AAPR: Pietele din Romania raman deschise

Asociatia Administratorilor de Piete din Romania AAPR) a luat decizia de a tine deschise pietele agroalimentare, dupa intrarea in vigoare a Ordonantei Militare nr. 2 din 21 martie, astfel incat producatorii agricoli romani sa aiba unde sa isi vanda fructele si legumele, iar populatia de unde sa se aprovizioneze cu produse locale proaspete si sanatoase.

Pietele raman deschise, in ciuda masurilor speciale! Cumparatorii sunt rugati sa evite formarea de grupuri

Potrivit Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania, pietele vor ramane deschise, insa cumparatorii sunt rugati sa evite formarea de grupuri.

Pietele din Galati raman deschise. Au fost luate noi masuri de dezinfectie, iar aprovizionarea se face constant

Admininistratia Pietelor Comerciale ale Galatiului face un apel catre cetateni sa respecte normele de preventie stabilite si sa-si faca aprovizionarea de la cea mai apropiata piata, evitand deplasarile pe distante mari.

Pietele agroalimentare raman deschise si dupa intrarea in vigoare a celei de-a doua ordonante militare

Asociatia Administratorilor de Piete din Romania a luat decizia de a tine deschise pietele agroalimentare, dupa intrarea in vigoare a Ordonantei Militare nr.

Coronavirus in Romania: Ce parcuri raman deschise in Bucuresti

Primariile Sectoarelor 4 si 6 au inchis parcurile si locurile de joaca de pe raza administrativa inca din acest weekend pentru a limita raspandirea noului coronavirus. La Sectorul 2, s-au inchis majoritatea. Primaria Sectorului 1 va aplica masura de joi, acolo unde exista gard, a declarat pentru HotNews. ro primarul Daniel Tudorache. Parcurile si locurile de joaca din Sectorul 3, printre care Titan si Pantelimon, raman deschise, a declarat pentru HotNews. ro, primarul Robert Negoita. Cismigiul, Herastraul, Carol, Floreasca, Tineretului, Circului, Bordei, Izvor, aflate in administrarea Primariei Capitalei, raman si ele deocamdata deschise. Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca va lua o decizie saptamana viitoare, daca oamenii nu respecta distanta sociala, le va inchide.

Coronavirus: Transportatorii auto cer ASF modificarea legislatiei astfel incat sa-si poata suspenda asigurarile RCA fara depunerea placutelor de inmatriculare

Firmele de transport rutier din Romania afectate de criza noului coronavirus cer sa-si poata suspenda asigurarile RCA fara a depune placutele de inmatriculareinregistrare la autoritatea care le-a eliberat, se arata intr-un comunicat transmis vineri de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR), care cere ASF modificarea legislatiei.

CONSILIUL CONCURENTEI: Companiile pot actiona astfel incat sa evite lipsa unor produse esentiale

In actuala situatie de criza generata de pandemia de coronavirus, companiile pot actiona coordonat astfel incat sa evite deficitul de produse esentiale si sa asigure o distributie echilibrata a acestora, informeaza un comunicat remis Redactiei. De exemplu, comerciantii cu amanuntul isi pot coordona atat transporturile de marfa, pentru a asigura aprovizionarea de produse de baza din toate domeniile, cat si livrarile la domiciliu pentru persoanele care nu isi pot parasi locuintele.

Andrei Caramitru ii jigneste pe toti pensionarii din Romania. Imbecili!

Fostul consilier USR, Andrei Caramitru se pare ca recidiveaza iar in limbajul mai putin academic cu care ne-a obisnuit in ultima perioada. Dupa ce a fost demis de Dan Barna, tocmai din cauza unui astfel de limbaj si atitudine, Andrei Caramitru revine si de data asta in felu-i caracteristic. Andrei Caramitru ii jigneste pe toti .

Coronavirus: Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania

Romania dispune in acest moment de 1. 361 de aparate de ventilare mecanica, vitale in cazul complicatiilor cauzate de coronavirus. Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )