Libnet.ro
UNICEF

05:15

Un pilot s-a luat la intrecere cu uraganul Irma. Cum a luat sfarsit aventura

Antena3 Antena3,
Un pilot s-a luat la intrecere cu uraganul Irma. Cum a luat sfarsit aventura

Un pilot al companiei aeriene Delta Airlines s-a luat la intrecere cu uraganul Irma. Cand toate aeronavele faceau cale intoarsa, aeronava de tip Boeing a zburat catre aeroportul San Juan din Puerto. continuă pe Antena3

Uraganul Irma se indreapta spre Florida, lasand in urma 14 morti si mii de persoane fara adapost

Uraganul Irma a lovit joi Insulele Turks si Caicos, dupa ce a zdrobit insulele din Caraibe, omorand 14 persoane si lasand mii de persoane fara adapost. Irma se indreapta acum spre Florida, potrivit Globalnews. Furtuna a distrus insulele Barbuda, Saint Martin si Insulele Virgine britanice si americane.

Trei romani sunt dati disparuti in insulele Caraibe, puternic lovite de uraganul Irma (VIDEO)

Trei romani sunt de negasit dupa ce uraganul Irma a lovit cu toata forta mai multe insule din Caraibe. Acestia lucrau pe insula St. Martin. Uraganul de categoria 5 a devastat mai multe insule din Caraibe si.

VIDEO Uraganul Irma loveste Puerto Rico, dupa ce a devastat mai multe insule. Cel putin sase morti

Marea dezlantuita, acoperisuri smulse, barci aruncate pe drumuri. Uraganul Irma a distrus complet insula Barbuda, a devastat insulele franceze Saint-Barthelemy si franco-olandeze St. Martin, lasand cel putin sase morti in St. Martin. Joi dimineata, Irma a lovit puternic statul american Puerto Rico, cu vanturi care au suflat cu 295 km/h.

Uraganul Irma loveste insulele Caraibe in timp ce se indreapta spre Puerto Rico

Uraganul Irma a spulberat azi dimineata insulele mici din nordul Caraibelor, fiind una din cele mai puternice furtuni inregistrate in Atlantic. Irma este pe cale sa loveasca Insulele Virgine Britanice si nordul Puerto Rico in curand, potrivit CNN.

Imagini incredibile cu uraganul Irma. Locuitorii REFUZA sa se adaposteasca (VIDEO)

Imagini incredibile cu uraganul Irma au fost publicate de NASA. Irma este cel mai puternic uragan al Atlanticului si se indreapta spre mai multe zone, printre care si insulele Caraibe. in plus,.

Ce a provocat uraganul Irma, cea mai puternica furtuna din Atlanic

Chiar daca uraganul Irma si uraganul Harvey nu au o cauza directa schimbarile climatice, specialistii atrag atentia ca distrugerile in masa care au urmat sunt o cauza a modificarilor climatice din.

Uraganul Irma a facut Insula Barbuda sa dispara de pe fata Pamantului

Uraganul Irma va trece astazi pe langa Republica Dominicana si Haiti, maine se va apropia de Cuba, iar in weekend va lovi Florida, unde autoritatile au inceput deja evacuarile. Uraganul.

Regizorul Alex Ceausu, blocat in Miami de uraganul Irma

Uraganul Irma ameninta sa loveasca statul american Florida unde se afla sute de romani, fie rezidenti acolo, fie turisti. Unul dintre ei este regizorul roman Alex Ceausu, care a vorbit in.

Uraganul Irma face ravagii in Caraibe. Trei romani sunt de negasit. MAE: Verificam situatia romanilor din zona afectata

Trei romani sunt de negasit dupa ce uraganul Irma a maturat mai multe insule din Caraibe. Acestia se aflau pe greu-incercata insula St. Martin, iar rudele nu mai reusesc sa ia legatura cu ei de mai bine de 10 ore, transmite Digi24.

FOTO + VIDEO. Caraibele, lovit de uraganul Irma. Si alte zone au fost afectate de trecerea sa

Uraganul Irma a ajuns, miercuri dimineata, in Caraibe si a lovit insulele Antigua si Barbuda. Pagubele au fost mai mici decat anticipau autoritatile, in pofida vanturilor puternice si ploilor abundente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )