Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pinalti, trimis din nou la inchisoare. Gheorghe Stefan a primit o pedeapsa cu executare in cel mai vechi proces cu DNA

Adevărul Adevărul,
Pinalti, trimis din nou la inchisoare. Gheorghe Stefan a primit o pedeapsa cu executare in cel mai vechi proces cu DNA

Gheorghe Stefan, fostul primar al municipiului Piatra Neamt a primit astazi, 29 iunie, sentinta defintiva intr-un proces care a inceput in urma cu trei ani. continuă pe Adevărul

Pinalti ajunge iar la inchisoare. Gheorghe Stefan, condamnat cu executare in cel mai vechi proces cu DNA

Curtea de Apel Bacau l-a condamnat pe Gheorghe Stefan, fostul primar din Piata Neamt, la 3 ani si 3 luni de inchisoare cu executare in cel mai vechi proces pe care procurorii DNA i l-au intentat. Instanta a.

Gheorghe Stefan, condamnat definitiv la 3 ani si 3 luni de inchisoare

Fostul primar al municipiului Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan, a fost condamnat definitiv, vineri, de judecatorii Curtii de Apel Bacau CAB), la 3 ani si 3 luni de inchisoare cu executare, pentru spalare de bani s.

Klaus Iohannis se joaca cu nervii liderilor PSD: Una din legile justitiei, trimisa din nou la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis continua lupta cu liderii PSD privind refuzul de a promulga legile justitiei. Seful statului a trimis din nou la Curtea Constitutionala modificarile la Legea nr. 304/2004 privind.

Vladimir Putin se lauda, din nou, cu arsenalul nuclear al Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin a laudat, din nou, joi, puterea arsenalului nuclear al Rusiei, la o ceremonie dedicata absolventilor de scoli militari desfasurata la Kremlin, informeaza portalul specializat pe probleme militare 45enord. ca, citat de Agerpres.

Iohannis, din nou la cutite cu CCR

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat din nou Curtea Constitutionala, astazi, asupra legii pentru modificarea Legii 304/2004 privind organizarea judiciara. Cu o zi in urma, Senatul, in calitate de for decizional, a respins cererea de reexaminare a acestui act normativ formulata de presedinte, care invoca in sesizarea transmisa CCR lipsa argumentelor ori a dezbaterii motivelor cererii de reexaminare, relateaza News. ro.

Adela Popescu este din nou insarcinata. Iata cum a anuntat vestea!

Adela Popescu este din nou insarcinata. Vedeta va avea inca un baietel si a anuntat vestea intr-un mod foarte inedit. Iata ce fotografie a postat pe pagina de socializare.

INCREDIBIL! POMOHACI loveste din nou! Aparitia INCENDIARA care ii va scandaliza pe mai marii bisericii

Controversatul preot Cristian Pomohaci a devenit personajul unei carti! Pomohaci, biografia neoficiala a unui personaj-fenomen socant este cartea lui Dan Silviu-Boerescu, dedicata preotului exclus din.

S-a terminat! POMOHACI loveste din nou! Mai marii bisericii s-au frecat la OCHI cand au vazut asta...

Controversatul preot Cristian Pomohaci a devenit personajul unei carti! Pomohaci, biografia neoficiala a unui personaj-fenomen socant este cartea lui Dan Silviu-Boerescu, dedicata preotului exclus din.

COSMARUL masinilor DIESEL continua: Din pacate, SOFERII o vor pati din nou! Decizia care SCHIMBA TOTUL

ICCT, acelasi organism independent american care a declansat scandalul Dieselgate, a dat publicitatii un nou studiu care releva faptul ca toate noile motoare diesel polueaza mai mult decat permit.

BOMBA BOMBELOR! Bianca Dragusanu, din nou MIREASA! Lui VICTOR SLAV nu i-a venit sa creada! S-a intamplat dupa DESPARTIREA ANULUI (FOTO)

Bianca Dragusanu si Victor Slav formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul romanesc. Totusi, cei doi au decis sa porneasca de acum pe cai separate, motivul fiind faptul ca acestia ajunsesera.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )