Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pitestiul, cel mai mare nod feroviar intr-un viitor megaproiect de cale ferata

Adevărul Adevărul,
Pitestiul, cel mai mare nod feroviar intr-un viitor megaproiect de cale ferata

Florin Tecau, presedintele Consiliului Judetean Arges, a anuntat astazi ca Pitesti va fi cel mai mare nod feroviar al unei viitoare cai ferate de mare viteza intre Marea Egee si Marea Baltica. continuă pe Adevărul

Cea mai mare plantatie de trandafiri din Romania se usuca cu zile. 1.800 de soiuri dispar sub arsita si nepasare

Cel mai mare rozariu din Romania si chiar din sud-estul Europei, situat la 10 kilometri de municipiul Arad, este in pericol de a disparea in cativa ani. Mii de soiuri de trandafiri sunt plantate in rozariul din localitatea Mandruloc.

Cel mai mare spital din judet a reziliat contractul cu Hexi Pharma. Directorul medical: Ne-au raspuns ca nu pot onora anumite comenzi, pe termen nedefinit

Hexi Pharma, furnizorul unei treimi din dezinfectantii folositi la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, a iesit din lista celor care aduc produse in unitatea sanitara, la baza rezilierii contractului stand imposibilitatea firmei de a-si onora comenzile.

Cine sunt expertii care vin la Bucuresti si ce se va discuta la cel mai mare festival dedicat internetului, ICEEfest 2016

Cu exact o luna inainte de debutul festivalului, ICEEfest publica astazi pe site-ul oficial www. icefest. com - principalele subiecte pe care le va acoperi in acest an. Lista subiectelor si a speakerilo.

Cine sunt expertii care vin la Bucuresti si ce se va discuta la cel mai mare festival dedicat internetului, ICEEfest 2016

Cu exact o luna inainte de debutul festivalului, ICEEfest publica astazi pe site-ul oficial www. icefest. com - principalele subiecte pe care le va acoperi in acest an. Lista subiectelor si a.

BRD, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile BRD au avut o crestere de 1,79%, in perioada 29 aprilie - 6 mai, acesta fiind cel mai bun randament din cadrul indicelui BET.

Piata de zidarie va inregistra un avans mai mare de 5% in acest an

Reporter: Cum a evoluat anul trecut piata de zidarie BCA ca volum si ca valoare? Marius Dragne: Estimam ca piata de zidarie a inregistrat un avans usor in 2015, indiferent daca vorbim despre produse tip BCA sau despre zidaria ceramica. Datele noastre indica un avans al pietei mai mare de 5%. Pentru piata de constructii a fost cel mai bun an din 2009 pana acum. Evolutia pozitiva inregistrata este un semnal ca piata incepe sa se aseze.

Microsoft a rezolvat cea mai mare problema a jocurilor pe Windows 10

Odata cu lansarea Windows 10, Microsoft a introdus un nou magazin virtual pentru jocuri. Din pacate, acela venea cu limitari semnificative de performanta. in urma cu cateva luni detaliam un top al celor mai importante motive pentru care nu este recomandabil sa achizitionati jocuri din Windows Store, cel mai important fiind ca primiti mult mai [].

Caz socant in Vaslui, cu o zi inainte de Pasti. Fata de 15 ani, violata de fratele mai mare

Caz socant intr-o localitate din Vaslui. O fata de 15 ani a fost violata de fratele ei mai mare, in varsta de 28 de ani, cu o zi inainte de Paste. Barbatul este recidivist si in.

Kalashnikov, cel mai cunoscut producator de pusti de asalt AK-47, se reprofileaza. Acesta va produce imbracaminte

Kalashnikov, cel mai cunoscut producator de pusti de asalt AK-47, va produce imbracaminte, iar prima colectie va fi prezentata in luna septembrie. Gigantul rus in domeniul armamentului, care.

Vicepresedintele american, Joe Biden: Cred ca as fi fost cel mai bun presedinte al SUA (VIDEO)

Vicepresedintele Statelor Unite, Joseph Biden, a declarat miercuri ca daca s-ar fi inscris in cursa electorala din acest an, ar fi devenit cel mai bun presedinte al SUA, informeaza ABC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )