Libnet.ro
UNICEF

22:15

Pizza, cel mai bun prieten al meu! Clipul VIRAL cu o fetita pentru care totul se rezuma la acest fel de mancare (VIDEO)

B1 B1,
Pizza, cel mai bun prieten al meu! Clipul VIRAL cu o fetita pentru care totul se rezuma la acest fel de mancare (VIDEO)

Unei fetite din SUA ii place atat de mult pizza incat orice alt articol vestimentar sau pentru scoala trebuie sa poarte mesajul Pizza is my boyfriend. Mergand cu mama sa s. continuă pe B1

Nastase a fost si este omul cu care eu mi-am impartasit 50 de ani din viata. Si asa ramane. Tiriac a sarit in apararea prietenului sau cel mai bun

Dupa ce a fost criticat de presedintele WTA pentru ca l-a adus pe Ilie Nastase la festivitatea de premiere a turneului de la Madrid, Tiriac a tinut sa-i ia apararea bunului sau prieten. Eu mi-am facut.

Care este cel mai bun exercitiu pentru creierul tau, potrivit oamenilor de stiinta

Daca vrei o modalitate cat mai naturala de a-ti imbunatati capacitatile cognitive si de a-ti proteja creierul impotriva efectelor imbatranirii, miscarea este cheia acestor rezultate. O multime de studii par sa sugereze faptul ca orice tip de exercitiu care iti creste ritmul cardiac si te pune in miscare pentru o perioada sustinuta de timp precum [].

Fotbalistul Alex Pascanu, desemnat CEL MAI BUN JUCATOR al academiei echipei engleze Leicester City (VIDEO)

Performanta extraordinara pentru fotbalistul Alex Pascanu. Fundasul de doar 18 ani a fost desemnat jucatorul anului la Academia celor de la Leicester City, echipa campioana a Angliei. Anuntul a fost facut de.

MedLife, cea mai mare crestere din BET

Actiunile MedLife M) s-au apreciat cu 13,87%, in perioada 9-16 mai 2017, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui principal BET, al Bursei de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro.

Anunt neasteptat facut de Roger Federer. Ce a decis cel mai bun tenismen din 2017 in privinta carierei sale

Roger Federer are un an 2017 formidabil, in care a castigat Australian Open, dar si turneele de la Indian Wells si Miami.

Cel mai greu om din lume, un mexican de peste 400 de kg, a supravietuit unei interventii de micsoare a stomacului. Cea mai mare dorinta a lui este sa poata merge din nou

Bucuros si motivat sa ma intorc acasa, este ceea ce a declarat mexicanul Juan Pedro Franco, barbatul cel mai greu din lume care a iesit miercuri din spital unde a fost supus unei interventii chirurgicale de micsorare a stomacului. Cazul lui reprezinta un progres in medicina, mai ales intr-o tara ca Mexicul care ocupa unul din primele locuri pe plan mondial la obezitate. La un moment dat, Juan cantarea mai mult de o jumatate de tona.

Primaria Capitalei a lansat concursul Cel mai frumos balcon. Conditii de participare si valoarea premiilor

Primaria Capitalei, prin ARCUB, a lansat concursul Cea mai frumoasa fatada, cu premii in valoare totala de 214. 000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa gradina sau cea mai frumoasa fatada.

Ana Birchall, in vizita oficiala la Chisinau: Romania ramane cel mai puternic partener al Republicii Moldova in procesul de integrare europeana

Republica Moldova trebuie sa continue ferm reformele in sectoarele cheie, precum consolidarea statului de drept, justitie, sectorul financiar-bancar, lupta anticoruptie/integritate, a declarat vineri, la Chisinau, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall. in acest context, ea a dat asigurari ca Romania ramane cel mai puternic partener al vecinilor de peste Prut, in procesul de integrare europeana.

Romania va organiza cel mai mare exercitiu NATO din acest an: 4000 de soldati romani si straini vor lua parte la manifestatie

Romania va face parte dintre cele trei state aliate care vor gazdui cel mai mare exercitiu multinational al NATO din acest an. Exercitiul va fi foarte complex, 4. 000 de militari romani si din tari.

FOTO VIDEO O pictura de Basquiat, vanduta pentru 110,5 mil. dolari. Este al doilea cel mai mare pret platit vreodata pentru o opera de arta contemporana

O pictura de Jean-Michel Basquiat cumparata cu 19. 000 de dolari in 1984 s-a vandut joi cu 110,5 milioane de dolari la casa de licitatii Sothebys, acesta fiind al doiea cel mai mare pret pentru o lucrare de arta contemporana, informeaza Reuters.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )