Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai vandute masini straine in Romania. Skoda a castigat clienti, Volkswagen i-a pierdut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai vandute masini straine in Romania. Skoda a castigat clienti, Volkswagen i-a pierdut

Romanii si-au schimbat preferintele in ceea ce priveste masinile straine la inceput de an, in clasamentul primelor 10 cele mai vandute masini de import au aparut rasturnari de pozitii. In timp ce Skoda si Ford au castigat clienti, Volkswagen i-a pierdut. continuă pe Wall-Street Ro

TOP 10: cele mai vandute masini noi diesel in Romania dupa primele trei luni

Piata auto din Romania este dominata in continuare de vanzarile de masini noi diesel, cu peste 60% din livrari, peste 10. 950 de unitati. Ce autoturisme noi diesel si-au cumparat romanii in primele trei luni aflati din slide-urile urmatoare.

TOP 10: cele mai vandute masini noi diesel in Romania dupa primele 3 luni

Piata auto din Romania este dominata in continuare de vanzarile de masini noi diesel, cu peste 60% din livrari, peste 10. 950 de unitati. Ce autoturisme noi diesel si-au cumparat romanii in primele trei luni aflati din slide-urile urmatoare.

Fed Cup Drumul spre Grupa Mondiala: Simona Halep si Irina Begu, cele mai multe meciuri pentru Romania

Echipa Romaniei a inceput anevoiosul drum catre Grupa Mondiala a Cupei Federatiei in februarie 2014, la Budapesta, cu partidele din Grupa I Euro-africana, castigand de atunci sapte intalniri la rand, in urma carora jucatoarele tricolore au obtinut calificarea intre cele mai bune opt echipe din lume. Sportivele romane au disputat in aceasta perioada 20 de partide de simplu si patru de dublu, fara a lua in considerare doua meciuri de dublu, care s-au incheiat dupa cinci ghemuri, respectiv unul si care nu au influentat rezultatul final al intalnirilor.

VIDEO: Cum arata TOP 10 cele mai fiabile masini hibrid din lume

Piata masinilor ecologice creste din ce in ce mai mult la nivel global, iar diferitele tehnologii prietenoase cu mediul inconjurator, de la propulsia hibrida, la cea pe baza de hidrogen si electrica, ofera o gama larga de optiuni oentru cei care vor si isi permit o masina care nu polueaza, informeaza Mediafax.

Topul celor mai bune masini ecologice din 2015

Piata masinilor ecologice creste din ce in ce mai mult la nivel global, iar diferitele tehnologii prietenoase cu mediul inconjurator, de la propulsia hibrida, la cea pe baza de hidrogen si electrica, ofera o gama larga de optiuni pentru cei care vor si isi permit o masina care nu polueaza.

Pasapoartele emise de autoritatile din Statele Unite si Marea Britanie, cele mai puternice la nivel mondial: Romania ocupa locul 17 in clasament

Cele mai puternice pasapoarte din lume sunt cele emise de autoritatile din Statele Unite si Marea Britanie, potrivit expertilor firmei de consultanta financiara Arton, citati de Digi 24. Topul este completat de.

FOTO Rezervatia Pietrosul Mare, una dintre cele mai spectaculaose locuri de vacanta din Romania

Maramuresul se poate lauda, printre altele, si cu a treia rezervatie din Romania ca importanta, dupa Delta Dunarii si Parcul National Retezat. Este vorba despre Rezervatia Stiintifica Pietrosul Mare, care se intinde pe o suprafata de circa 3. 300 de hectare, pe raza a doua localitati: Moisei si Borsa.

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT: Femeile se specializeaza in locuri de munca considerate in trecut masculine

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania, dar si cele mai bine platite sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT, acestea fiind si cele mai bine platite. Se observa si o alta tendinta:.

Fed Cup: Romania s-a calificat intre cele mai bune 8 echipe din lume

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, duminica, pe Francoise Abanda, 260 WTA, aducand Romaniei punctul victoriei in intalnirea cu Canada, scor 3-1, si calificarea pentru prima data din 1981 intre cele mai bune opt echipe feminine de tenis din lume, in Grupa Mondiala a Fed Cup.

VICTORIE la tenis! Romania se califica intre cele mai bune 8 echipe din lume

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, duminica, pe Francoise Abanda, 260 WTA, aducand Romaniei punctul victoriei in intalnirea cu Canada, scor 3-1, si calificarea pentru prima data din 1981 intre cele mai bune opt echipe feminine de.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )