Libnet.ro
UNICEF

01:05

Plangerea Elenei Udrea la CSM impotriva procurorilor care instrumenteaza dosarul Gala Bute, clasata

B1 B1,
Plangerea Elenei Udrea la CSM impotriva procurorilor care instrumenteaza dosarul Gala Bute, clasata

Plangerea Elenei Udrea la CSM impotriva procurorilor care instrumenteaza dosarul Gala Bute va fi clasata, a hotarat Inspectia judiciara. Elena Udrea reclama faptul ca procurorii instrumenteaza doar. continuă pe B1

Plangerea Elenei Udrea impotriva procurorilor, clasata

Plangerea inaintata de Elena Udrea la CSM impotriva procurorilor care instrumenteaza dosarul Gala Bute va fi clasata, a hotarat Inspectia Judiciara.

Plangerea Elenei Udrea impotriva procurorilor DNA, clasata de Inspectia Judiciara

Plangerea Elenei Udrea, prin care reclama abuzuri din partea procurorilor DNA care au anchetat dosarul Gala Bute, a fost clasata de Inspectia Judiciara IJ) din cadrul CSM, intrucat nu exista indiciile existentei unei abateri disciplinare.

Inspectia Judiciara a clasat plangerea Elenei Udrea impotriva procurorilor anticoruptie

Inspectia Judiciara din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a clasat plangerea depusa de Elena Udrea in care reclama abuzurile din partea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA), aratand ca nu exista indiciile existentei unei abateri disciplinare.

Episodul demisiei Elenei Udrea de la Cotroceni, comentat de Adriana Saftoiu in cartea sa: Tind sa cred ca demisia ei era necesara ca sa o indeparteze de documente secrete. O chestie cu Moscova, cu o notificare din partea rusa, ceva ciudat...

Jurnalistul Teodor Tita a remarcat un pasaj din cartea Adrianei Saftoiu, Cronica de la Cotroceni, in care aceasta scrie despre episodul demisiei Elenei Udrea din functia de consilier prezidential. Adriana Saftoiu scrie in Cronica de la Cotroceni ca Mi-e greu sa descifrez misterul. De ce mi-a cerut sa ii comunic eu demisia? De ce, apoi, comportamentul stupid in relatia cu cei din jur? M. imi povesteste, printre vorbe ametitoare, ca inainte cu ceva luni - o perioada de vreo doua saptamani, constataseram noi, cei din Palat, accesul doamnei nu mai era atat de direct si prelungit in cabinetul Presedintelui - aflase ceva foarte tulbure. O chestie cu Moscova, cu o notificare din partea rusa, ceva ciudat.

Sinteza Zilei: Investitii INUTILE de peste 500 de milioane de euro in mandatul Elenei Udrea

Sute de milioane de euro au fost cheltuite in timpul mandatului Elenei Udrea la carma ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului. O suma imensa pompata in proiecte care mai de care mai inutile.

Sinteza Zilei: Prietena Elenei Udrea, dezvaluiri explozive

Ana Maria Topoliceanu, cea mai buna prietena a Elenei Udrea, a explicat ce o punea sa faca fosta blonda de la Cotroceni. Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de atazi a emisiunii Sinteza Zilei denuntul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )