Libnet.ro
UNICEF

10:30

Planuri pentru atragerea de turisti straini in statiunile din Romania si problemele din sistemul medical romanesc (1966-1977) (1)

Hotnews Hotnews,
 Planuri pentru atragerea de turisti straini in statiunile din Romania si problemele din sistemul medical romanesc (1966-1977) (1)

Pentru autoritatile comuniste de la Bucuresti, turismul nu a fost niciodata o prioritate in domeniul investitiilor, atat in privinta petrecerii timpului liber in diferite locuri pitoresti din tara, cat si in cazul calatoriilor turistice in strainatate. Planificarea economiei romanesti si a societatii, in general, cu ajutorul modelului preluat de la sovietici de catre politicienii comunisti romani presupunea, in primul rand, alocarea masiva de resurse materiale, financiare si umane pentru a dezvolta industriile care prelucrau materii prime minerale, iar produsele rezultate trebuiau sa fie utilizate in unitatile de fabricare a utilajelor si a masinilor grele. continuă pe Hotnews

FOTOREPORTAJ Viata in pandemie - impactul COVID-19 in viata oamenilor obisnuiti din Romania

9 luni, 42 localitati, 6 fotografi si un proiect vizual: Viata in pandemie. Documentaria. ro lanseaza site-ul Viata in pandemie, o arhiva de fotografii care documenteaza impactul crizei COVID-19 in viata oamenilor obisnuiti din Romania: 40 de fotoreportaje din 42 de localitati din Romania, realizate pe parcursul ultimelor 9 luni de 6 fotojurnalisti. Povesti despre medici, antreprenori locali, voluntari, artisti, oameni din societatea civila, turisti, preoti.

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania solicita prelungirea programului magazinelor pana la ora 22.00, in perioada sarbatorilor

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania AMRCR) solicita public Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU) prelungirea programului magazinelor, in perioadele 19-24 decembrie 2020 si 28-31 decembrie 2020, cu o ora, de la ora 21. 00 pana la ora 22. 00, potrivit News.

Ce zile libere sunt in 2021 pentru angajatii din Romania. Vestea proasta primita de toti romanii

Anul acesta a fost unul plin delibere, multe dintre ele datorate pandemiei si Starii de Urgenta si Alerta. Daca anul acesta liberele au fost, majoritatea in timpul saptamanii, anul viitor, in 2021 conform Codului Muncii, multe vor fi in weekend. in 2021 libere multe in weekend Conform Codului Muncii, ca si in anul acesta, ce .

Klaus Iohannis, despre campania de vaccinare anti-COVID din Romania: Va fi o transa simbolica, pentru inceperea vaccinarii. 10.000 de doze ajung pentru 5000 de persoane

Presedintele Romaniei a fost intrebat, miercuri, despre detaliile referitoare la campania de vaccinare anti-COVID din Romania, in contextul in care primele doze de vaccin ar putea ajunge dupa Craciun pe.

USR PLUS propune reformarea sistemului de management al fondurilor europene din Romania

Alianta USR PLUS a anuntat, astazi, ca a propus la negocierile pentru formarea coalitiei de guvernare cu PNL si UDMR o reformare a sistemului de management al fondurilor europene din Romania, inclusiv reorganizarea Ministerului Fondurilor Europene, a autoritatilor de management si a programelor operationale 2021 - 2027.

Simona Halep, alaturi de o vedeta din Romania la care nimeni nu se gandea. Cu cine a fost surprinsa

Zilele trecute, Simona Halep a participat la o sesiune foto alaturi de o ravnita vedeta din Romania. Aducerea lor sub acelasi obiectiv a fost surprinzatoare pentru public. Simona Halep, sesiune foto alaturi de o vedeta din Romania Simona Halep a revenit la activitatile de zi cu zi dupa ce a trecut cu brio peste problemele .

Zona din Romania inghitita de ninsori. Stratul de zapada are 65 de cm deja aici

Iarna si-a intrat pe deplin in drepturi, in special in zonele de munte din tara. Deja, pentru amatorii de schii, zapada a atins un nivel record pentru inceputul de decembrie. ANM anunta ninsori, in continuare, cel putin in zonele montane, la altitudini mari. O zona afectata de cantitatile mari de zapada a fost si Balea .

Vedeta din Romania care a incalcat legea de 2 ori intr-o ora. Motivul? Se grabea la sala!

O vedeta din Romania a incalcat legea de 2 ori intr-o ora. Motivul pentru care a facut-o este acela ca se grabea sa ajunga la sala. Despre cine este vorba, cititi in articolul de mai jos. Cine a incalcat legea de doua ori in doar o ora. Ce vedeta s-a grabit sa ajunga la sala .

Biserica misterioasa din Romania care e in pustietate. Legenda spune ca usile se deschid singure, o data pe an

Romania este, fara indoiala, o tara puternic legata de crestinism. Putini sunt, insa, cei care au habar de biserica misterioasa care e in pustietate si despre care se spune ca usile sale de deschid singure, o data pe an. Legenda din spatele acestui lacas de cult este una fabuloasa. Legenda bisericii cu usi care se .

Decizie in premiera pe piata media din Romania. Un post TV de stiri va da un serial de pe Netflix

Stiri cuactiune. Adrian Sarbu, decizie in premiera pe piata media din Romania: va aduce pe postul sau TV serialul Frauda, difuzat si de Netflix. Va fi in fiecare vineri, de la ora 22:00. Postul de stiri Aleph News va da un serial de pe Netflix. Decizia lui Sarbu reprezinta o premiera pe piata media romaneasca .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )