Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ploi si furtuni in toata tara. Meteorologii anunta vijelii si grindina

Antena3 Antena3,
Ploi si furtuni in toata tara. Meteorologii anunta vijelii si grindina

Capitala se va afla, pana marti seara, sub atentionare Cod galben de ploi si furtuni, fenomene care se vor manifesta mai ales incepand din seara zilei de luni, reiese din prognoza publicata de Administratia. continuă pe Antena3

Alerta meteo in jumatate din tara! Ploi cu vijelii, grindina si descarcari electrice

Jumatate din tara va fi lovita de un nou val de ploi, avertizeaza meteorologii. Astfel, in Transilvania, Maramures, Nordul si Vestul Moldovei, Oltenia, dar si in cea mai mare parte din Muntenia se.

Baraganul, sub cod galben de vijelii, grindina si ploi torentiale

Meteorologii au extins, luni, codul galben de instabilitate atmosferica, doar opt judete din tara ramanand in afara ariei de manifestare a fenomenelor periculoase.

Cod galben de ploi si furtuni in 16 judete, pana duminica dimineata / ANM a emis si o informare de instabilitate atmosferica, valabila in aproape toata tara pana marti

Adminsitratia Nationala de meteorologie a emis un cod galben de ploi in cantitati insemnate si instabilitate atmosferica accentuata, valabil de sambata, ora 12. 00 si pana duminica, ora 06. 00, in 16 judete.

Alerta meteo: Un ciclon loveste Romania luni noapte. Furtuni violente in toata tara

Un ciclon periculos care patrunde in tara noastra luni noapte aduce fenomene violente. Meteorologii au extins numarul de judete ce vor fi afecte la 27 si au anuntat ca vremea rea se va manifesta in toate regiunile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )