Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ploi torentiale si grindina, in mai multe localitati din Vrancea. Meteorologii au emis coduri rosii si portocalii

Adevărul Adevărul,
Ploi torentiale si grindina, in mai multe localitati din Vrancea. Meteorologii au emis coduri rosii si portocalii

Avertizarile nowcasting sunt valabile pana la ora 13. 00 si vizeaza mai multe localitati din judetul Vrancea. Avertizarile ar putea fi prelungite. continuă pe Adevărul

Mai multe strazi din Mangalia si Constanta au fost inundate. Peste 40 de reclamatii au fost primite la Regie de Apa

Strazi din mai multe localitati, printre care Mangalia si Constanta, au fost inundate in urma ploilor cazute marti, iar la dispeceratul Regiei Autonome Judetene de Apa RAJA) Constanta au fost primite peste 40 de sesizari. Judetul Constanta s-a aflat marti, intre orele 17-18, sub avertizare Cod Rosu de vreme severa.

Mai multe autoturisme din Tulcea, avariate in urma unei vijelii

Patru autoturisme din municipiul Tulcea au fost avariate marti dupa-amiaza, dupa ce arborii din apro.

Cod portocaliu de vijelii si ploi torentiale in Baragan. Cat tine vremea rea

Mai multe judete din sud-estul tarii se afla marti, 7 iulie, sub avertizare de cod portocaliu de fenomene extreme. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o alerta de vreme rea, valabila pe 7 iulie, in intervalul orar 14.

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pana marti dimineata; disconfort termic in regiunile sud-estice

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de ploi torentiale si vijelii valabila in cea mai mare parte a tarii pana marti dimineata, dar si de disconfort termic pentru regiunile sud-estice.

Alerta meteo: Canicula, ploi torentiale si vijelii pana marti dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de ploi torentiale si vijelii valabila in cea mai mare parte a tarii pana marti dimineata, dar si de disconfort termic pentru regiunile sud-estice.

Avertizare meteo: Cod galben de disconfort termic, ploi torentiale si vijelii

Meteorologii au emis Cod galben privind disconfort termic, in Dobrogea, local in Muntenia, sudul Moldovei si al Olteniei, unde luni temperaturile vor urca pana la 33-37 de grade Celsius. in Transilvania, Oltenia, sudul Banatului, nord-vestul Munteniei si Dobrogea continentala, va fi Cod galben de ploi torentiale, vijelii si descarcari electrice.

Avertizare nowcasting cod portocaliu. Mai multe judete afectate de furtuni puternice

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis avertizari nowcasting Cod portocaliu de averse, valabile in zone montane din Muntenia si Oltenia, in orele urmatoare. Localitati din trei judete vor fi.

Modificari majore in privinta SRL-urilor: A fost eliminata interdictia de a fi asociat unic in mai multe societati comerciale

La finalul saptamanii trecute a fost promulgata si imediat publicata in Monitorul Oficial, Legea 1022020 care aduce modificari majore in ceea ce priveste SRL-urile inmatriculate in Romania. Astfel incepand cu data de 5 iulie, o persoana fizica sau juridica, poate fi asociat unic in mai multe SRL-uri.

Explozie la Manastirea Sihastria Raraului din cauza unei acumulari de gaze. Mai multe persoane, ranite usor

Mai multe persoane au suferit arsuri usoare sau zgarieturi in urma unei explozii produse duminica intr-o anexa a Manastirii Sihastria Raraului, din judetul Suceava. O singura persoana in stare de soc a fost dusa la spital, cu o taietura adanca la picior.

Nereguli la mai multe piete, terase si baruri din Bucuresti Politia a dat amenzi de peste 174.000 de lei

Amenzi in valoare totala de peste 174. 000 de lei au fost date de politistii bucuresteni, care au actionat in ultimele 24 de ore indeosebi pentru verificarea respectarii masurilor care se aplica pe durata starii de alerta. Nereguli au fost constatate de politisti la mai multe cluburi, terase, baruri, dar si piete.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )