Libnet.ro
UNICEF

15:45

Avertizare nowcasting cod portocaliu. Mai multe judete afectate de furtuni puternice

B1 B1,
Avertizare nowcasting cod portocaliu. Mai multe judete afectate de furtuni puternice

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis avertizari nowcasting Cod portocaliu de averse, valabile in zone montane din Muntenia si Oltenia, in orele urmatoare. Localitati din trei judete vor fi. continuă pe B1

Cod portocaliu de furtuni in 18 judete din vestul, nordul si centrul tarii. in jumatatea de est a Romaniei va fi canicula

O avertizare Cod portocaliu de averse torentiale cu descarcari electrice valabila incepand de vineri ora 12:00 pana sambata ora 2:00 a fost emisa de ANM pentru 18 judete din vestul, nordul si centrul tarii. Pentru judetele din sudul si sed-estul tarii, meteorologii au emis o avertizare de Cod galben de disconfort termic.

Avertizare meteo. Cod galben de vijelii si ploi in Bucuresti. Cod portocaliu in alte doua judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata o avertizare nowcasting Cod galben de furtuna si ploi in Capitala.

ALERTA METEO: Furtunile vor matura jumatate de tara. A fost emis cod PORTOCALIU de inundatii in 27 de judete

ANM a transmis, sambata, mai multe avertizari de vreme severa. Meteorogogii au emis un Cod portocaliu de ploi si vijelii pentru 23 de judete, valabil pana duminica la ora 4. De duminica pana marti, se anunta atat ploi torentiale, vijelii si grindina, dar si canicula in sud-estul tarii. De asemenea, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, sambata, doua avertizari Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din 27 de judete.

ALERTA METEO. Cod portocaliu de furtuna pentru Constanta si Tulcea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o atentionare nowcasting Cod portocaliu de furtuna pentru Constanta si Tulcea, valabila pana la ora 18:30.

Cod Portocaliu de furtuni si Cod Galben de canicula. Care sunt regiunile vizate de prognoza

ANM a emis Cod portocaliu de furtuni pentru zone extinse din centrul tarii, valabil intre ora 12:00, sambata 04 iulie si pana duminica, 05 iulie, ora 04:00 AM. in paralel, pe o perioada mai scurta de timp, si in alte regiuni, este valabil un Cod galben de canicula.

Alerta meteo: Cod portocaliu si galben de instabilitate atmosferica accentuata

Alerta meteo de ultima ora. ANM a emis o serie de averizari cod portocaliu si galben, de instabilitate atmosferica accentuata si de disconfort termic.

Modificari majore in privinta SRL-urilor: A fost eliminata interdictia de a fi asociat unic in mai multe societati comerciale

La finalul saptamanii trecute a fost promulgata si imediat publicata in Monitorul Oficial, Legea 1022020 care aduce modificari majore in ceea ce priveste SRL-urile inmatriculate in Romania. Astfel incepand cu data de 5 iulie, o persoana fizica sau juridica, poate fi asociat unic in mai multe SRL-uri.

Explozie la Manastirea Sihastria Raraului din cauza unei acumulari de gaze. Mai multe persoane, ranite usor

Mai multe persoane au suferit arsuri usoare sau zgarieturi in urma unei explozii produse duminica intr-o anexa a Manastirii Sihastria Raraului, din judetul Suceava. O singura persoana in stare de soc a fost dusa la spital, cu o taietura adanca la picior.

Nereguli la mai multe piete, terase si baruri din Bucuresti Politia a dat amenzi de peste 174.000 de lei

Amenzi in valoare totala de peste 174. 000 de lei au fost date de politistii bucuresteni, care au actionat in ultimele 24 de ore indeosebi pentru verificarea respectarii masurilor care se aplica pe durata starii de alerta. Nereguli au fost constatate de politisti la mai multe cluburi, terase, baruri, dar si piete.

Avertizare meteo: Cod galben de disconfort termic, ploi torentiale si vijelii

Meteorologii au emis Cod galben privind disconfort termic, in Dobrogea, local in Muntenia, sudul Moldovei si al Olteniei, unde luni temperaturile vor urca pana la 33-37 de grade Celsius. in Transilvania, Oltenia, sudul Banatului, nord-vestul Munteniei si Dobrogea continentala, va fi Cod galben de ploi torentiale, vijelii si descarcari electrice.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )