Libnet.ro
UNICEF

12:45

Plovdiv, orasul din Bulgaria care a reusit sa inverseze exodul de creiere

Hotnews Hotnews,
 Plovdiv, orasul din Bulgaria care a reusit sa inverseze exodul de creiere

Bulgaria a inregistrat o scadere uriasa a populatiei in ultimii 20 de ani, dar orasul Plovdiv se delimiteaza de trend, scrie The Guardian. Preturile accesibile, ritmul relaxat si dezvoltarea sectorului IT din acest oras reprezinta o tentatie pentru tinerii bulgari, care se confrunta cu incertitudinea vietii in strainatate. continuă pe Hotnews

Orasul din Romania in care strazile sunt spalate, chiar daca afara ploua cu galeata

Autoritatile dintr-un oras din Romania au dat dovada de exces de zel si s-au apucat sa spele strazile, desi afara ploua cu galeata. Cu trei zile inaintea summit-ului de la Sibiu, autoritatile sunt in alerta maxima. E mobilizare generala pe strazi, dar unele gesturi sfideaza ridicolul. Pana si strazile au parte de un tratament special, [] .

Rovana Plumb: Nu mai acceptam legume si fructe din import care pun in pericol sanatatea romanilor!

Guvernul Dancila spune nu legumelor si fructelor de import care au o calitate proasta. Domnul presedinte Liviu Dragnea a spus ferm: nu mai acceptam legume si fructe din import care pun in pericol sanatatea.

Cine este si ce avere are Dan Camarzan, milionarul din Brasov care si-a sugrumat bunica

Viata bate filmul si in cazul milionarului Dan Camarzan, afaceristul din Brasov cu milioane de euro in conturi care a decazut si acum asteapta sa fie condamnat pentru o crima oribila. De la proiectele.

Business report: Firmele din tara care au profituri cu 300% mai mari fata de acum 10 ani; Noile obligatii pentru sumele colectate din drepturi de autor, pe cale de a intra in vigoare in scurt timp. Amenzi mari pentru nerespectare

Ce locuri de munca au cautat romanii in luna aprilie si care sunt companiile care au atras cei mai multi candidati. Topul companiilor cu cele mai multe aplicari este condus de. Sefii Romgaz vor sa-si dea un bonus anual de pana la 144 de salarii, un sfert de milion de euro. in sedinta Adunarii Generale a Actionarilor Romgaz care va avea loc pe 14 mai, este supusa la vot.

Criminalul in serie din Cipru, care a ucis sapte persoane, inclusiv doua romance, suspect si intr-un caz de viol

Un militar cipriot in varsta de 35 de ani, care a marturisit ca a ucis sapte femei si fete, inclusiv doua romance, este suspectat ca ar mai fi violat si o femeie de origine straina, a declarat un oficial din cadrul Politiei cipriote, potrivit agentiei Associated Press, citate de Mediafax.

Rares Bogdan: Cei din PNL care nu vor face campanie vor avea de suferit. Voi cere excluderi

Rares Bogdan, cel care deschide lista PNL la europarlamentare, a declarat sambata ca membrii partidului, inclusiv liderii de filiale, care nu vor face campanie pentru alegerile europene vor avea de suferit direct. in acest caz, jurnalistul a precizat ca va cere excluderi si dizolvarea organizatiilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )