Libnet.ro
UNICEF

20:15

Rares Bogdan: Cei din PNL care nu vor face campanie vor avea de suferit. Voi cere excluderi

Hotnews Hotnews,
 Rares Bogdan: Cei din PNL care nu vor face campanie vor avea de suferit. Voi cere excluderi

Rares Bogdan, cel care deschide lista PNL la europarlamentare, a declarat sambata ca membrii partidului, inclusiv liderii de filiale, care nu vor face campanie pentru alegerile europene vor avea de suferit direct. in acest caz, jurnalistul a precizat ca va cere excluderi si dizolvarea organizatiilor. continuă pe Hotnews

Trecutul secret al lui Rares Bogdan. Cum a ajuns un biet jurnalist sa fie candidatul numarul 1 al PNL la europarlamentare

De ce numele lui Rares Bogdan, primul din lista de candidati a PNL-ului, a fost asociat intotdeauna cu scandalurile publice din jurul unor dosare de mare coruptie aflate pe rolul instantelor din.

Scandal intre Rares Bogdan si Codrin Stefanescu

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, si Rares Bogdan, deschiderea de lista a PNL pentru europarlamentare, s-au certat in timpul unei emisiuni de televiziune. E un isteric care nu si-a.

Scandal intre Codrin Stefanescu si Rares Bogdan. Turbat securistoid, asta esti! Bai, istericule!; Nu vorbiti cu infractorii din PSD. Sunteti avocatul infractorilor

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, si Rares Bogdan, deschiderea de lista a PNL pentru europarlamentare, s-au certat in timpul unei emisiuni de televiziune.

De ce n-am gasit inca extraterestri. Teoria care poate face lumina

Oamenii de stiinta cauta constant dovezi si teorii pentru a dovedi ca nu suntem singuri in Univers. Dar nu toti sunt de acord cu aceasta ipoteza, asa cum ne arata si urmatorul studiu.

Care sunt cele mai asteptate filme care vor aparea in perioada urmatoare. Godzilla si X-Men sunt doar doua dintre ele

Dupa Avengers: Endgame, care s-a bucurat de un succes remarcabil la nivel mondial, exista si alte filme foarte asteptate de cinefili care vor aparea in perioada urmatoare. John Wick 3. Unul dintre.

Scandal pe tema noului indice in functie de care vor fi calculate ratele romanilor

Scandal pe tema noului indice in functie de care vor fi calculate ratele romanilor. Doua dintre cele mai mari banci vor ca noul indice sa nu se aplice si Programului Prima Casa. Potrivit unor surse,.

HOROSCOP mai 2019: Zodiile care vor avea o luna de poveste

Acestea sunt cele trei zodii care vor avea o luna mai excelenta. HOROSCOP TAUR - Este luna ta, stralucesti si toate dorintele tale se implinesc. Esti plina de energie si gata sa sarbatoresti. Fa-ti toate.

Ecaterina Andronescu, declaratii in cazul elevei din Ploiesti care ar fi incercat sa isi omoare prietena

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, la Suceava, ca probabil ar fi trebuit sa se dea un ordin de restrictie provizoriu in cazul elevei din Ploiesti care ar fi incercat sa-si omoare.

Alerta meteo: Schimbare TOTALA a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete!

Vineri, 3 mai, valorile termice vor continua sa creascausor, astfel incat vremea va deveni caldain sud si sud-est si apropiatade normalul termic in restul tarii, anunta ANM. Cerul va.

PSD va propune doi barbati pentru functiile care vor deveni vacante la Curtea Constitutionala (surse)

PSD ar urma sa propuna ambele nominalizari, din partea Camerei Deputatilor si a Senatului, pentru doua posturi de judecatori la Curtea Constitutionala, in conditiile in care mandatele lui Stefan Minea si Mayei Teodorescu urmeaza sa expire in scurt timp, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.27 seconds )