Libnet.ro
UNICEF

19:00

Business report: Firmele din tara care au profituri cu 300% mai mari fata de acum 10 ani; Noile obligatii pentru sumele colectate din drepturi de autor, pe cale de a intra in vigoare in scurt timp. Amenzi mari pentru nerespectare

Hotnews Hotnews,
 Business report: Firmele din tara care au profituri cu 300% mai mari fata de acum 10 ani; Noile obligatii pentru sumele colectate din drepturi de autor, pe cale de a intra in vigoare in scurt timp. Amenzi mari pentru nerespectare

Ce locuri de munca au cautat romanii in luna aprilie si care sunt companiile care au atras cei mai multi candidati. Topul companiilor cu cele mai multe aplicari este condus de. Sefii Romgaz vor sa-si dea un bonus anual de pana la 144 de salarii, un sfert de milion de euro. in sedinta Adunarii Generale a Actionarilor Romgaz care va avea loc pe 14 mai, este supusa la vot. continuă pe Hotnews

HARTA INTERACTIVA - Cati mai suntem in Romania? Populatia in fiecare judet si in fiecare municipiu din tara

La 1 iulie 2018, ultima data pentru care Institutul National de Statistica are informatii publicate, in Romania erau putin peste 22 de milioane de persoane dupa domiciliul din buletin. Capitala Bucuresti e de departe pe primul loc atat in topul judetelor, cat si a municipiilor din tara, adunand peste 2,1 milioane de persoane dupa domiciliu. HotNews. ro a centralizat informatiile de la INS si a realizat o harta interactiva cu datele despre populatia dupa domiciliu din toate judetele si din toate cele peste 100 de municipii din tara.

Ploi torentiale si vijelii in Capitala si mai multe zone din tara. Mare grija!

Vestile din partea meteorologilor sunt din ce in ce mai proaste. Mai multe zone din tara vor fi afectate de vijelii si ploi torentiale incepand de luni. intre 15. 00 si 18. 00 intrain.

Rovana Plumb: Nu mai acceptam legume si fructe din import care pun in pericol sanatatea romanilor!

Guvernul Dancila spune nu legumelor si fructelor de import care au o calitate proasta. Domnul presedinte Liviu Dragnea a spus ferm: nu mai acceptam legume si fructe din import care pun in pericol sanatatea.

Ecaterina Andronescu, declaratii in cazul elevei din Ploiesti care ar fi incercat sa isi omoare prietena

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, la Suceava, ca probabil ar fi trebuit sa se dea un ordin de restrictie provizoriu in cazul elevei din Ploiesti care ar fi incercat sa-si omoare.

Business report: Autostrada de Centura Bucuresti: primele semne de activitate pe lotul turcilor de la Alsim Alarko; DiscoverEU: Comisia Europeana lanseaza o noua runda de calatorii gratuite in UE, inclusiv pentru tinerii din Romania

Cat de bogata e Romania: Petrom a renuntat la peste doua treimi din terenurile concesionate acum 20 de ani, pentru ca nu a gasit nimic. Petrom a dat inapoi statului roman, in ultimii 20 de ani, circa 70% din suprafetele concesionate. Mai multe orase germane au interzis circulatia masinilor diesel Euro 4 anul acesta. La jumatatea anului ar putea muta interdictia la Euro 5. In orasele Stuttgart, Leipzig, Berlin, Munchen si Hamburg, este interzisa anul acesta.

Andronescu: Mi-as dori ca elevii olimpici sa nu plece din tara. Sa ii sprijinim sa dezvolte o cariera universitara aici

Elevii olimpici trebuie sprijiniti pentru a putea sa-si dezvolte o cariera in tara cu performantele de care sunt capabili, a declarat ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, vineri seara, la Suceava, dupa festivitatea de premiere a castigatorilor.

Criminalul in serie din Cipru, care a ucis sapte persoane, inclusiv doua romance, suspect si intr-un caz de viol

Un militar cipriot in varsta de 35 de ani, care a marturisit ca a ucis sapte femei si fete, inclusiv doua romance, este suspectat ca ar mai fi violat si o femeie de origine straina, a declarat un oficial din cadrul Politiei cipriote, potrivit agentiei Associated Press, citate de Mediafax.

Rares Bogdan: Cei din PNL care nu vor face campanie vor avea de suferit. Voi cere excluderi

Rares Bogdan, cel care deschide lista PNL la europarlamentare, a declarat sambata ca membrii partidului, inclusiv liderii de filiale, care nu vor face campanie pentru alegerile europene vor avea de suferit direct. in acest caz, jurnalistul a precizat ca va cere excluderi si dizolvarea organizatiilor.

Dar si Har. Ion Lazarenco Tiron, singurul om din lume care a reusit traversarea a sapte stramtori de pe intreg globul din prima incercare: Am invatat sa inot de pe YouTube

Ion Lazarenco Tiron se identifica cu performante extraordinare la inot, avand o serie de performante uluitoare in domeniu. insa nu acest lucru este cel care sare prima data in ochi, ci modul in care a aj.

Sentinta revoltatoare pentru violatorul din Braila care a batut si batjocorit o minora de 14 ani

Doar patru ani de inchisoare si o amenda de 5. 000 de lei, pentru un violator care a rapit o fata de 14 ani de pe strada si si-a batut joc de ea. Este sentinta extrem de blanda data de judecatorii Curtii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )