Libnet.ro
UNICEF

12:30

PMP nu a participat la votul din Consiliul General pentru demiterea viceprimarului Capitalei, Adrian Badulescu: NU participam la jocul de culise din interiorul PSD

B1 B1,
PMP nu a participat la votul din Consiliul General pentru demiterea viceprimarului Capitalei, Adrian Badulescu: NU participam la jocul de culise din interiorul PSD

Consilierii generali ai Partidului Miscarea Populara nu au participat miercuri la votul pentru demiterea viceprimarului Capitalei Adrian Badulescudin Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMC). Am. continuă pe B1

PNL Bucuresti, atac la USR pentru votul din Consiliul General mpotriva noilor companii municipale. Cum ilustreaza postarea de pe Facebook

PNL Bucuresti critica dur, intr-o serie de postari succesive pe Facebook, decizia consilierilor municipali USR de a nu vota, marti, pentru infiintarea unei noi companii municipale care sa preia sistemul de incalzire centralizata din Bucuresti - RADET. PNL acuza USR ca nu cauta decat capital politic, ca argumentele sale pentru votul impotriva sunt pur si simplu false si ilustreaza una din postari cu fotografii cu membri USR la o intalnire cu premierul sau cu Ciolos sarutandu-i mana Viorica Dancila.

Dan Barna: Votul din Parlamentul European pentru Laura Kovesi, nca o palma primita de PSD-ALDE de la partenerii externi

Votul din Comisia LIBE care o plaseaza pe Laura Codruta Kovesi pe primul loc pentru postul de procuror-sef european arata pentru intreaga Europa ca fosta sefa a DNA este un procuror profesionist si, de asemenea, este o palma primita de la partenerii externi de catre PSD-ALDE si de Guvernul care face de ras Romania, a declarat liderul USR, Dan Barna.

TARICEANU,DESPRE VOTUL DIN COMISIA LIBE PENTRU KOVESI: O demonstratie perfecta cum intervine factorul politic

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat in contextul votului pentru Laura Codruta Kovesi, ca este o demonstratie perfecta a modului cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi dupa ce a CASTIGAT votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european (VIDEO)

Laura Codruta Kovesia declarat, miercuri, dupa ce a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european, ca se bucura foarte mult pentru increderea primita si le-a multumit tuturor.

Dragnea si Tariceanu, sedinta fulger dupa ce Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE: P.E. ne-a aratat cum se influenteaza votul politic

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit intr-o sedinta fulger, miercuri, dupa ce Laura Codruta Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef.

KOVESI: Votul din PE este unul pentru sistemul de justitie din Romania

Laura Codruta Kovesi a declarat, astazi, la sosirea la Bucuresti, ca votul din comisiile Parlamentului European este un vot pentru sistemul de justitie din Romania.

Ludovic Orban, dupa ce Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE: Romania trebuie sa fructifice acest moment(VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat miercuri dupa ce Laura Coduta Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE pentru postul de procuror-sef european. Liderul liberal a subliniat ca Romania.

Consiliul General a aprobat nfiintarea a doua noi societati municipale care vor prelua activitatea RADET. PNL a sustinut proiectul

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat marti infiintarea unei noi companii municipale care sa preia sistemul de incalzire centralizata din Bucuresti - RADET. Este vorba despre Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti, care va avea actionari Municipiul Bucuresti 99,999%), Comuna Chiaja si Orasul Popesti, iar scopul sau este producerea, transportul si distributia energiei termice, serviciul public fiind delegat catre aceasta. CGMB a aprobat si infiintarea Companiei Municipale Energetica Servicii Bucuresti, care va presta serviciile conexe, respectiv intretinerea retelelor de termoficare, acesta urmand sa gestioneze si fonduri europene. Compania va avea aceiasi actionari.

Ionel Danca: Consilierii generali PNL nu participa la vot pentru demiterea viceprimarului Capitalei, Aurelian Badulescu

Consilierii generali PNL nu participa la vot pentru demiterea viceprimarului Capitalei Aurelian Badulescu, a anuntat purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, pe Facebook. Decizia Biroului executiv al.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa votul din comisia LIBE: Sunt extrem de bucuroasa si onorata

Laura Codruta Kovesi a acordat primul interviu la revenirea de la Bruxelles unde a fost audiata pentru postul de procuror-sef european. in exclusivitate pentru Europa FM, fosta sefa DNA a spus ca este extrem de bucuroasa si ca le multumeste celor care au sustinut-o. Sunt extrem de bucuroasa si onorata. )Ceea ce a depins de [] .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )