Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL, atac dur la premierul Tudose: Unde sa isi tina romanii banii, Terente? Sub saltea, la ciorap, in borcan?

Antena3 Antena3,
PNL, atac dur la premierul Tudose: Unde sa isi tina romanii banii, Terente? Sub saltea, la ciorap, in borcan?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a comparat, vineri seara, pe premierul Mihai Tudose cu Terente si a criticat declaratiile acestuia referitoare la banci, adaugand ca in tarile civilizate banii nu ma. continuă pe Antena3

Seful PNL, Ludovic Orban, ironic la adresa premierului Tudose: Unde sa isi tina romanii banii, Terente? Sa ii tina sub saltea?

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, l-a comparat, vineri seara, pe premierul Mihai Tudose cu Terente si a criticat declaratiile acestuia referitoare la banci, adaugand ca in tarile civilizate banii nu mai circula cash.

Scandalul de la CAS Bihor: premierul Tudose a ramas in offside. Prefectul Ioan Mihaiu: Am ajuns la un numitor comun

Scandalul bolnavilor imobilizati, dusi pe targi la CAS pentru a obtine adeverinta de asigurat, a ajuns pana la premierul Tudose, care a cerut sa fie demisi cei responsabili. Prefectul judetului Bihor, Ioan Mihaiu, s-a intalnit cu Viorel Pasca si a precizat ca a fost identificata o solutie pentru ca astfel de situatii sa nu se mai repete.

Premierul Tudose a cerut ANPC sa faca public raportul privind sistemul bancar: Va fi o lectura frumoasa si interesanta pentru toata lumea

Premierul Tudose a cerut ANPC sa faca public raportul privind sistemul bancar, potrivit news. ro. O rugaminte mare catre Ministerul Economiei. La mine a ajuns o sinteza a activitatilor de control.

Ludovic Orban catre Mihai Tudose: Unde sa-si tina romanii banii, Terente? Sa-i tina sub saltea, la ciorap, sau in borcan?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat vineri, la Neptun, atacurile recente si repetate ale premierului Mihai Tudose la adresa bancilor, spunand ca in toate tarile civilizate bancile reprezinta inima economiei capitaliste si a economiei libere de.

Ludovic Orban catre Mihai Tudose: Unde sa-si tina romanii banii, Terente? Sa-i tina sub saltea, la ciorap, sau in borcan?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat vineri, la Neptun, atacurile recente si repetate ale premierului Mihai Tudose la adresa bancilor, spunand ca in toate tarile civilizate bancile reprezinta inima economiei capitaliste si a economiei libere de piata si l-a avertizat pe seful Guvernului ca prin aceste atacuri va crea o criza politica in Romania, relateaza News. ro.

Raluca Turcan, atac dur la adresa Guvernului: Nu mai are bani de pensii

Liderul grupului PNL de la Camera Deputatilor, Raluca Turcan, acuza Guvernul Tudose ca va conduce tara intr-o criza similara celei din 2009, deficitul bugetar se adanceste, iar oamenii sunt indusi in.

Premierul Tudose, atacat dur de un fost ministru de Finante: Este o declaratie iresponsabila

Ioana Petrescu, fost ministru de Finante in Guvernul Ponta, il critica dur pe Mihai Tudose, dupa ce premierul a criticat in mod constant bancile. De altfel, Tudose nu are nici cont, nici card, pe mo.

Premierul Tudose vine in Parlament la solicitarea PNL, pentru a da explicatii despre starea economiei

Premierul Mihai Tudose va veni luni in Parlament, la Ora Prim-ministrului, la solicitarea PNL, pentru a da explicatii privind starea economiei.

Premierul Tudose: Sunt avute in vedere trei variante de lucru pentru Pilonul II de pensii

ACTUALIZARE 11:05 Cristian Busoi, PNL: Mutarea banilor de la Pilonul II la Pilonul I ii va face pe tineri sa plece din tara Mutarea banilor de la contributiile private in fondul gestionat de stat reprezinta o deposedare de drepturi a segmentului de pana in 45 de ani, in favoarea electoratului de peste 65 de ani, si ii va face pe tineri sa plece din tara, sustine Cristian Busoi, presedintele PNL Bucuresti. ------------- Premierul Mihai Tudose a afirmat aseara ca in privinta Pilonului II de pensii sunt trei variante de lucru, intre care si cea privind posibilitatea ca persoanele care contribuie sa poata opta.

Premierul Tudose, chemat sa dea explicatii in Parlament, cu privire la starea economiei

Premierul Mihai Tudose va merge, luni, in Parlament, pentru a prezenta starea exacta a economiei, a investitiilor si executiei bugetare pentru fiecare minister, a anuntat liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )