Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL a castigat alegerile in comuna cu cele mai multe fonduri europene din tara. Primarul din Ciugud a fost exclus din PSD

Adevărul Adevărul,
PNL a castigat alegerile in comuna cu cele mai multe fonduri europene din tara. Primarul din Ciugud a fost exclus din PSD

La Ciugud, comuna din Romanai care a atras cea mai mare valoare a fondurilor europene si unde primarul a fost exclus din PSD, alegerile pentru Parlamentul European au fost castigate detasat de PNL. Locul doi a fost adjudecat de USR PLUS. continuă pe Adevărul

PSD a pierdut si in Coreea de Nord si China. Alianta 2020 USR PLUS si PNL au obtinut cele mai multe voturi

Alianta 2020 USR PLUS a castigat alegerile europarlamentare in China si in Coreea de Nord, in timp ce PSD s-a clasat pe ultimul loc sau, in cazul Coreei de Nord, nu a obtinut niciun vot.

Utile: Cum sa slabesti prin hipnoza; Care sunt fructele si legumele cu cele mai multe pesticide; Sindromul burnout si perfectionismul

Ai limba incarcata de depozite albicioase sau galbui? Mergi imediat la doctor. Probabil stii deja pe. Trucuri care te fac sa arati mai slaba. Este drept ca sportul si dieta sunt cele mai bune solutii pentru a obtine silueta de vis. Dar cand.

Datele provizorii indica o victorie CATEGORICApentru partidul de extrema-stanga La Liga in Italia

Partidul populist si antieuropean de extrema-stanga La Liga, condus de Matteo Salvini, a castigat cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare din Italia, relateazapublicatia italiana The.

Datele provizorii din Italia indica o victorie CATEGORICApentru partidul de extrema-stanga La Liga

Partidul populist si antieuropean de extrema-stanga La Liga, condus de Matteo Salvini, a castigat cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare din Italia, relateazapublicatia italiana The.

Top 10 cele mai ciudate lucruri care ti se intampla cand dormi. La cele mai multe nici nu te-ai fi asteptat

Somnul iti ocupa o mare parte din zi si ai crede ca intelegi foarte bine aceasta activitate, dar exista o serie de lucruri ciudate care se intampla in timp ce dormi. Calitatea somnului este influentata de o serie stufoasa de particularitati. Cand esti foarte obosit, calitatea somnului ar putea fi mai mica decat atunci cand [] .

PNL a castigat alegerile in judetul Suceava. Ce rezultate au obtinut PSD si Alianta USR-PLUS

Asa cum arata numaratoarea paralela, liberalii au castigat alegerile europarlamentare in judetul Suceava. in municipiul Suceava diferenta intre PNL si USR PLUS a fost infima. Pesedistii au pierdut Radautiul, dar au castigat la Falticeni.

Alianta USR-PLUS a castigat alegerile in judetul Iasi

Alianta USR PLUS a castigat alegerile europarlamentare in judetul Iasi in urma scrutinului organizat duminica, fiind urmata de PNL si PSD, potrivit rezultatelor finale.

Membru PLUS: intr-o comuna din Calarasiau votat cu 324% mai multe persoane pe listele speciale decat pe cele permanente

Andrei Mita, membru PLUS, a scos duminica in evidenta ca exista unele zone din tara in care s-au exprimat mai multe voturi pe listele speciale fata de cele permanente si ca exista potential de frauda electorala.

USR-PLUS a castigat alegerile in cel mai mare oras din Moldova. PSD a fost zdrobit in municipiul Iasi

Rezultatele partiale ale alegerilor europarlamentare din 2019 arata ca alianta USR-Plus a castigat atat in orasul, cat si in judetul Iasi.

Alegeri europene in Franta: Extrema dreapta condusa de Le Pen a castigat alegerile, cu 0,9 puncte in fata partidului pro-Macron (rezultate oficiale)

Lista Adunarii Nationale RN, extrema dreapta) a lui Marine Le Pen a castigat alegerile europene in Franta, devansand cu 0,9 puncte lista sustinuta de presedintele Emmanuel Macron 23,31% fata de 22,41%), potrivit rezultatelor definitive comunicat luni dimineata de ministerul de Interne, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )