Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ludovic Orban: Am decis ca propunerea PNL de premier sa fie Florin Citu (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Am decis ca propunerea PNL de premier sa fie Florin Citu (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni seara, dupa sedinta Biroul Politic National al PNL, ca propunerea de premier a partidului sa fie Florin Citu. Am convocat reuniunea Biroul Politic National al Partidului. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: BPN al PNL a decis ca propunerea pentru functia de premier sa fie Florin Citu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca Biroul Politic National al liberalilor a decis, cu o singura abtinere, ca Florin Citu sa fie propus pentru functia de premier, transmite Agerpres.

Ce scrie presa internationala despre demisia lui Ludovic Orban din functia de premier al Romaniei

Presa internationala a relatatdemisia premierului Romaniei, Ludovic Orban, potrivit careiafortele politice liberale au sanse mari sa ramana la guvernare in urma alegerilor parlamentare din 6.

Ce scrie presa internationala despre demisia lui Ludovic Orban din functia de premier al Romaniei

Presa internationala a relatatdemisia premierului Romaniei, Ludovic Orban, potrivit careiafortele politice liberale au sanse mari sa ramana la guvernare in urma alegerilor parlamentare din 6.

LUDOVIC ORBAN: Urmatorul Parlament trebuie sa fie reprezentativ pentru sectiuni cat mai largi ale societatii

Prim-ministrul Ludovic Orban ii indeamna pe romani sa mearga sa voteze, duminica, subliniind ca urmatorul Parlament trebuie sa fie unul reprezentativ pentru sectiuni cat mai largi din societate.

Klaus Iohannis, decizie fara precedent. E oficial, Ludovic Orban nu mai este premier

Discutia dintre presedintele Iohannis si premierul Orban, care a avut loc astazi, la Palatul Cotroceni,nu a fost una placuta pentru actualul premier si presedinte al PNL. Ludovic Orban va anunta in aceasta seara ca isi da demisia din functie, dar ramane presedinte la partid. UPDATE Ludovic Orban a anuntat ca a demisionat din functia .

Alegeri parlamentare 2020. Oficial. Ludovic Orban isi da demisia din functia de premier. Am facut tot ce e omeneste posibil

Alegeri parlamentare 2020. Ludovic Orban a anuntat luni seara ca isi da demisia din functia de premier, la aproape un an de cand a ajuns in aceasta functie. Demisia vine in urma scorului slab al PNL la alegerile parlamentare.

Ludovic Orban a scapat porumbelul. Cum a ajuns, de fapt, Florin Citu sa fie propus premier

Ludovic Orban a explicat, miercuri seara, la sediul PNL, cum a ajuns Florin Citu sa fie propus premier din partea liberalilor pentru urmatorul guvern care se va forma in jurul PNL, alaturi de USR-PLUS si UDMR.

Ludovic Orban: Am decis sa demisionez din functia de prim-ministru tocmai pentru a facilita negocierile post-alegeri Obiectivul principal, acela de a tine PSD in afara guvernarii, a fost atins

Ludovic Orban a subliniat ca va ramane presedinte al PNL si va coordona eforturile de constituire a unei majoritati parlamentare de centru-dreapta. Ludovic Orban: imi inchei mandatul de Premier.

Surse. Iohannis ramane la varianta Ludovic Orban - premier. Cine intra la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis il va desemna premier tot pe Ludovic Orban, chiar daca PNL va termina alegerile pe locul doi, sustin surse politice pentru Adevarul. Seful statului prefera o majoritate mai larga, formata din PNL, USR PLUS, PMP si UDMR. Liberalii sustin insa ca PNL va termina in fata PSD, prin urmare Ludovic Orban nu va avea nicio emotie pentru a ramane la Paltul Victoria.

Mesajul ascuns transmis de Ludovic Orban de la fereastra sediului PNL. A iesit alaturi de Rares Bogdan si...

Premierul Ludovic Orban a fost filmat la fereastra alaturi de prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan. Cei doi se uita pe telefon si par a face ultimele strategii pentru ultimele ore de vot.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )