Libnet.ro
UNICEF

15:15

Poate mai buna decat Tesla: cea mai rapida masina electrica

Playtech Playtech,
Poate mai buna decat Tesla: cea mai rapida masina electrica

Venturi Buckeye Bullet-3 e inca o masina electrica promitatoare, facuta printr-un parteneriat intre producatorul de vehicule electrice Venturi si Universitatea Ohio. Dezvoltatorii sai spun ca va ajunge la 644 de kilometri pe secunda. Forma sa nu e tocmai cea a unei masini luxoase precum cele produse de Tesla, dar e cat se poate de aerodinamica. continuă pe Playtech

Consider ca nimic in viata nu este intamplator! Dupa o crunta suferinta, artistul Florin Dumitru a parasit scena acestei lumi. Poate, pentru una mai buna

Sa spui ca viata artistica a Argesului este mai pustie fara el i-ar suna, poate, lui Florin Dumitru a cliseu. Dar lumea, si nu doar cea artistica,chiar a pierdut un reper. De astazi, directorul Teatrului Aschiuta nu mai este printre noi, cei care mai umblam pe-aceasta lume, dar ne-a lasat spiritul sau cald, umanitatea si onestitatea unui caracter cum nu multora le e dat sa poarte.

Toti copiii cu sindrom hemolitic-uremic prezinta o stare mai buna

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a declarat vineri ca toti copiii cu sindrom hemolitic-uremic prezinta o stare mai buna, transmite Agerpres.

UPDATE: Spitalul Marie Curie: Starea de sanatate a bebelusilor din Pitesti, din ce in ce mai buna. Un nou bebelus, tranferat in Capitala

Starea de sanatate a bebelusilor din Arges, internati la Spitalul Marie Curie, cu o infectie puternica, este din ce in ce mai buna, a declarat, miercuri, sefa Sectiei de Nefrologie, Mihaela Balgradean. Un alt bebelus din Arges a fost transferat, miercuri, la Spitalul Marie Curie din Capitala.

Spitalul Marie Curie: Starea de sanatate a bebelusilor din Pitesti, din ce in ce mai buna

Starea de sanatate a bebelusilor din Arges, internati la Spitalul Marie Curie, cu o infectie puternica, este din ce in ce mai buna, a declarat, miercuri, sefa Sectiei de Nefrologie, Mihaela Balgradean.

Isarescu: BNR ar putea inaspri politica monetara mai devreme decat era prevazut

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat ca Banca Nationala ar putea inaspri politica monetara mai devreme decat avea in vedere, intrucat inflatia a revenit, dupa prima scadere generalizata a preturilor din perioada postcomunista.

Mugur Isarescu: BNR ar putea inaspri politica monetara mai rapid decat se anticipa, pe fondul revenirii inflatiei

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a declarat, intr-un interviu pentru Bloomberg, ca Banca Nationala ar putea inaspri politica monetara mai rapid decat se anticipa anterior, pe fondul revenirii inflatiei, dupa prima scadere a preturilor de consum de dupa perioada comunista. Suntem pe cale sa reactionam mai repede, dar nu in ceea ce priveste dobanda de politica monetara, a afirmat guvernatorul BNR, adaugand ca primul pas ar fi ingustarea coridorului de dobanzi din jurul ratei de politica monetara, cel mai probabil in acest an.

Fustangiul Stefan cel Mare si adevarul despre bastarzii sai. Copiii din flori ai voievodului, mai faimosi decat cei naturali

Voievodul Moldovei, Stefan cel Mare, poate cel mai important lider medieval din istoria romanilor, a ramas in memoria posteritatii si ca un fustangiu veritabil. Legendele spun ca a umplut tara de fii nelegitimi. Adevarul istoric, cel putin la nivel documentar, este putin diferit de aceasta perceptie.

Un meteorit urias a explodat deasupra Pamantului, cu o forta mai mare decat bomba de la Hiroshima, si nimeni nu a observat

Cel mai mare impact al Pamantului cu un meteorit de la incidentul din Celyabinsk starneste atentia, in ciuda faptului ca s-a intamplat in urma cu cateva saptamani. NASA a remarcat impactul unei stanci.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )